На stanibogat.bnt.bg вече започна записването за участие в обновения “Стани

...
На stanibogat.bnt.bg вече започна записването за участие в обновения “Стани
Коментари Харесай

Кой ще води "Стани богат"?

На stanibogat.bnt.bg към този момент стартира записването за присъединяване в актуализирания “Стани богат”, който започва тази пролет по Българска национална телевизия. Всички обаче се питат кой ще е водещ на нашумялата тв игра, откакто стана ясно, че това няма да е Ники Кънчев.

Според осведомени, в листата с имена в малкия екран участват няколко известни българи. Сред обсъжданите фигури са естрадната легенда Орлин Горанов и радиоводещият Драго Симеонов. Горанов покрива профила за водещ на сходен вид куиз шоу - известен мъж на междинна възраст, с богата обща просвета и сериозна фенска маса измежду дамите. Вариантът със Симеонов също би бил логически. Преди години точно той бе водещ на друго сходно предаване в националната телевизия. Не е ясно обаче дали една възможна покана към Симеонов няма да обтегне връзките му с Ники Кънчев, с който са сътрудници в “Дарик”.

Според осведомени, вид за водещ на “Стани богат” може да е и Юлиан Вергов. Актьорът е единственият от “Трите мечки”, който не е водил огромна телевизионна игра. Колегите му Захари Бахаров и Владо Карамазов водиха лотарийни игри, а Вергов може да получи късмет да стане лице на интелектуална такава.

Из коридорите на малкия екран се приказва, че е допустимо водещ на “Стани богат” да стане и Любен Дилов-син. Вероятно това е повода bTV дефинитивно да не излъчи нито един епизод на към този момент сниман формат с Дилов и Екатерина Евро. В играта има два тима, като единият се води точно от известния публицист и сценарист.

Официално от Българска национална телевизия не разясняват кой ще води най-популярната познавателна игра. Източници в екипа разясняват, че от малкия екран ще желаят да пазят до последно изненадата и даже първите участници в играта, екипът на шоуто и публиката ще подпишат заявления за дискретност. Проверка в регистрационната форма и изискванията за записване на stanibogat.bnt.bg не демонстрира сходни рестрикции. Желаещите да капитализират знанията си просто би трябвало да попълнят общоприета информация за себе си и да оставят контакти за връзка, написа topnovini.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР