На специално събитие за всички пловдивчани „Галакси Инвестмънт Груп“ организира

...
На специално събитие за всички пловдивчани „Галакси Инвестмънт Груп“ организира
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в жилищен парк ROYAL GARDEN

На особено събитие за всички пловдивчани „ Галакси Инвестмънт Груп “ провежда Ден на отворените порти в жилищен парк „ Royal Garden “. Инициативата е тази събота, 27 ноември 2021 година, сред 9:00 и 18:00 часа, в комерсиалния офис на компанията, който се намира в непосредствена непосредственост до жилищния комплекс на ул. „ Митрополит Максим”.

В рамките на събитието клиентите ще могат да получат подробна информация както за свободните за продажба жилища в двете нови здания на комплекса, по този начин и за всички съставни елементи, свързани с преимуществата при реализацията на плана, който се извършва по отношение на най-високите международни стандарти при жилищното строителство.

Висококачествено строителство

Сред главните преимущества на „ Royal Garden “ са потреблението на енергоефективни материали, топлоизолационна фасадна система, висок клас алуминиева дограма, шумоизолация под подовата замазка, в допълнение окабеляване за „ интелигентен дом “, система от филтри, премахващи съществуването на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живеещите ще бъдат инсталирани сензори за вода като част от системата за предварителна защита от наводнения. Премиум жилищата ще разполагат със система за рафиниран пресен въздух с опция за управление на влажността. Отоплението е подсигурено от Топлоелектрическа централа. Жилищните здания ще разполагат с красиво обзаведени и първокласни фоайета с огромна височина, които ще основат чувство за уют.

Множество услуги и улеснения

Сгради 3 и 4 на жилищен парк „ Royal Garden “ са в развой на реализация. Тяхното хармонично разположение разрешава оформянето на просторен вътрешен двор и градина с оптималната повърхност. Комплексът разполага с богато многообразие от комфортни и функционални двустайни, тристайни и многостайни жилища. Те са със светла височина от 2,85 м и разпределения на пространствата, създаващи оптимален шир, светлина и усамотение. За постигането на отлична осветеност и ослънчаване на жилищата са проектирани присъщите за плана лоджии и еркери. На горните етажи на постройките са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се трансфорат в обичаното място за отдих на бъдещите жители. Допълнителен плюс на комплекса са местата за отдих, зелените площи, детската площадка, подземният паркинг и гаражите.

Отлична локация

Комплексът ce намира в eдин oт най-предпочитаните региони нa град Пловдив - парк „ Отдих и кyлтypa “, директно дo Маll Рlоvdіv и caмo нa 10 минyти пешеходно разстояние oт Гребната база. Удобство прибавят разположените наоколо xипepмapкeти, дeтcки градини, учебни заведения, спортни уреди и paзнooбpaзиe oт заведения за хранене.

Престижно отличие

„ Royal Garden “ получи премия на най-престижния народен конкурс „ Сграда на годината “ за към този момент осъществените здания 1 и 2.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР