На специално медийно събитие, продуцентът Магърдич Халваджиян разкри кои ще

...
На специално медийно събитие, продуцентът Магърдич Халваджиян разкри кои ще
Коментари Харесай

От Маскираният певец разкриха кои известни личности ще влязат в роля на детективи в шоуто

На особено медийно събитие, продуцентът Магърдич Халваджиян разкри кои ще бъдат четирите обичани известни персони, които ще влязат в ролята на „ детективи “ в най-обсъждания музикален формат „ Маскираният артист “.

Това ще са поп дивата Мария Илиева, емблематичната водеща на „ На кафе “ Гала, именитият Ники Кънчев и комедийният артист Герасим Георгиев-Геро.

На живо във всяко издание на шоуто именитите „ детективи “ ще наблюдават всеки подробност от осъществяването на участниците и ще дискутират всички доказателства и догатки кой стои зад маската.

Стартът на мистериозното предаване, което ще забележим за първи път в България, е на 14 септември от 20.00 ч. по NOVA.

„ Предприети са невиждани ограничения за запазване на тайната на самоличността на 16 известни персони, които вземат участие в шоуто “, сподели Магърдич Халваджиян пред медиите и показа за невероятните провокации, пред които се е изправил като продуцент на международната хитова продукция, която феновете ще могат да гледат единствено по NOVA.

„ Глобал Филмс “ освен се осмели да поеме риска с този нов формат, само че за разлика от останалите други три страни, където е към този момент в ефир това шоу, българският вид ще се излъчва онлайн “, сподели основният сценарист на предаването Влади Априлов.

„ Най-голямото предизвикателство е опазването на тайната кой се крие зад маските. Пеенето не е главният детайл на шоуто. Зрителите, а и всички нас ще ни води любознанието да открием кой стои зад маските “, добави Магърдич Халваджиян.

„ След като създадохме най-голямото развлечение в телевизионния ефир с шоуто „ Като две капки вода “, което се радва на седем извънредно сполучливи сезона, в този момент сме изправени пред ново предизвикателство, тъй като упованията на почитателите са доста огромни “, показа Влади Априлов.

Според него е извънредно предизвикателство, само че и наслаждение да се работи за този формат, тъй като мистерията, изчезналата информация и опазването на тайната за известните персони под маските слага сценаристите и водещите в комплицирани обстановки, които обаче са доста забавни и от време на време и комични. Влади Априлов увери гостите на събитието, че в действителност единствено дванадесет души в цялата страна знаят самоличността на изпълнителите под маските, които тази есен ще забавляват цяла България.

Кремена Халваджиян и нейният екип от дизайнери са изработили особено за шоуто в България всички маски, които ще гледаме на екран, през идващите три месеца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР