На специална церемония на 16 юни бяха обявени тазгодишните носители

...
На специална церемония на 16 юни бяха обявени тазгодишните носители
Коментари Харесай

А1 спечели 3 първи места и общо 6 отличия на PR Приз 2021

На специфична гала на 16 юни бяха оповестени тазгодишните носители на премиите на БДВО - PR Приз 2021. Сред фирмите, които си потеглиха с най-вече оценки, е А1, които могат да се похвалят с три първи места и три втори. Телекомът е оценен най-високо от журито в категориите „ Вътрешни връзки “, „ Най-добро потребление на обществените мрежи “, както и „ Инфлуенсър маркетинг “. Престижните втори места пък са в категориите „ Корпоративна обществена отговорност “, „ Корпоративна информационна компания “ и „ Комуникация на измененията “.  

Екипът на А1 заслужи първото място в категория „ Най-добро потребление на обществените мрежи “ със своята дейна връзка при започване на COVID-кризата у нас през март 2020 година. В този интервал за А1, както и за доста други компании, се наложи сериозна метаморфоза на авансово плануваните маркетингови интензивности, както и анулация на редица събития. В изискванията на обществена отдалеченост и локдаун, обществените мрежи станаха още по-важни.  
 Нови 5G смарт телефони от Xiaomi в А1 Нови 5G смарт телефони от Xiaomi в А1
Портфолиото с 5G устройства на А1 се уголемява с три нови модела на световния софтуерен бранд Xiaomi. Вече се оферират Xiaomi Mi 11...

Подчинено на оправянето с следствията от COVID-19 е и оценката за вътрешни връзки, което А1 получи. В изискванията на неустановеност, телекомът организираше и дейна връзка със своите чиновници. Подробно бяха обяснени рисковете от вируса и изведени ясни рекомендации за предотвратяване. Впоследствие А1 изрично застана на страната на науката и организира огромна осведомителна акция за изгодата от имунизациите.  



Работата на А1 с инфлуенсъри по време на акцията за онлайн учебното заведение е-просвета е направила мощно усещане на журито. Телекомът включи в своята акция известни лица от YouTube и Instagram. В продължение на месец те откриха забавни и запаметяващите се способи да показват продукта.

Вторите места са за акцията към приложението А1 Guard в категория „ Корпоративна обществена отговорност “, акцията „ Тhe business must go on – макар пандемията “, ориентирана към дигитализацията на дребния и междинен бизнес, както и за акцията „ Заедно по пътя към триумфа “, утвърждаваща А1 като благонадежден софтуерен сътрудник на бизнеса.   
 А1 и Пощенска банка внедриха SAP S/4HANA в поддръжка на цифровата промяна на финансовата институция А1 и Пощенска банка внедриха SAP S/4HANA в поддръжка на цифровата промяна на финансовата институция
А1 и Пощенска банка приключиха внедряването на SAP S/4HANA, интегрирано решение от ново потомство за ръководство на вътрешните процеси в...



Подадените пред БДВО планове бяха оценени от без значение жури от специалисти в областта на връзките с обществеността, медиите и маркетинговите връзки. Конкурсните категории тази година бяха общо 17 на брой и участваха някои от най-интересните информационни планове от миналата година.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР