На специална церемония днес бе направена първата копка за проекта

...
На специална церемония днес бе направена първата копка за проекта
Коментари Харесай

Направиха първа копка на голям мултифункционалeн комплекс, ето как ще изглежда!

На специфична гала през днешния ден бе направена първата копка за плана "Пивоварница Каменица ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Събитието ознаменува началото на построяването на едно знаково място в Пловдив, което ще отвори порти през 2018 година, с цел да посрещне всички поданици и посетители на града, които желаят да се потопят в света на бирата и нейните обичаи. Церемонията се състоя на бул. "Източен " на терена, на който ще бъде построен неповторимия по рода си комплекс.
Мултифункционалният комплекс ще бъде особено място, което ще даде опция на феновете на бира в България да се насладят на неповторими бирени прекарвания, въодушевени от опита и пристрастеността на майстор-пивоварите. Почитателите на кехлибарената напитка ще могат да проследят пътя на една бира от идеалното съчетание на нейните съществени съставки до отпиването от съвършено сервираната студена халба в удобна и уютна среда. Колекционерите и феновете ще могат да задоволят своята пристрастеност в посетителския център с сбирка от предмети и сувенири. 
"Пивоварница Каменица " ще се простира на територия от общо 3500 кв. метра и ще включва микропивоварна за произвеждане на крафт бира, посетителски център, отдаден на 135-годишната история на "Каменица ", ресторант-бирария, магазин за сувенири, парк с пространство за отдих, и отворена амфитеатрална сцена за осъществяване на културни и обществени събития. 
Това ще е особено място, носещо духа и бирената традиция, в което феновете на бирата ще могат да откриват неповторими предписания и усети. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР