На спешен брифинг министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че

...
На спешен брифинг министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че
Коментари Харесай

ТАСС: Премиерът на България заяви, че срещу него се води компроматна война

На незабавен брифинг министър-председателят на България Бойко Борисов съобщи, че политическите му съперници са разгърнали компроматна война против него, заяви ТАСС. Уточнява се, че на него е участвало управлението на политическа партия „ Граждани за европейско развиване на България ” (ГЕРБ).
Повод за изказването станаха оповестените в интернет фотоси от неговата спалня. На тях се вижда спящият министър председател, огромна сума пари и оръжие, съхранявани в чекмедже до леглото.
„ Принуждават ме да пребивавам в боязън и желаят да се предам. Но юли е доста значим месец [за реализирането на стратегическите проекти по влизането на страната в банковия съюз и по-късно в еврозоната], няма да се откажа, няма да се спра. Това тормози [опонентите]. А това може да бъде предотвратено като се употребяват компромати. Целта им е да ме пречупят душевен, а по-късно евентуално и физически. Притеснявам се, че до момента в който дремя, съм безсилен. Как са ме снимали, до момента в който дремя? Това ли е демокрацията? ”, попита прочувствено министър председателят.
Борисов съобщи, че неговите политически съперници желаят да го отстранят от власт – „ първо да отстранен флагмана, а след това да разтурят ГЕРБ ”.
Той допуска, че основатели на компроматната война са употребили учебници на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) за сполучливата ѝ реализация. Твърди, че е станал неуместен, откакто е вкарал страната в евроатлантическата общественост.
Министър-председателят назова няколко имена на свои съперници, в това число президента на страната Румен Радев. Той съобщи, че точно президентът е управлявал дрона, който от време на време лети над резиденцията му.
Агенцията показва, че прокуратурата и Националната работа за защита вършат служебна инспекция по отношение на оповестените в общественото пространство материали.
Вижте още:
Бойко Борисов с ексклузивен коментар за фотосите от вкъщи му, цитира учебниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (ВИДЕО)
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР