На снимката: Георги Семерджиев с полицейска стоп палка и полицейска

...
На снимката: Георги Семерджиев с полицейска стоп палка и полицейска
Коментари Харесай

Разследването срещу Семерджиев приключи, повдигат му 4 обвинения

На фотографията: Георги Семерджиев с полицейска стоп палка и полицейска значка
Приключи следствието против обвинявания за тежката злополука на бул. „ Черни връх “ Георги Семерджиев, оповестиха от прокуратурата за Българска телеграфна агенция. По данни на Българска национална телевизия против Семерджиев са повдигнати четири обвинявания – за злополуката и гибелта на двете млади дами, за шофиране след приложимост на опиати, за потребление на подправена шофьорска брошура и за владеене на опиати.

Семерджиев се намира в ареста повече от три месеца. В нощта на злополуката на „ Черни връх “, в която той умъртви де млади дами, е карал със 166 км/ч – при позволени в този сектор 50 км/ч. – и е минал на алено. Това демонстрира експертиза, направена по отношение на следствието. Инцидентът стана на 5 юли на бул. “Черни връх ” в София.

По случая са разпитани близо 70 очевидци. Вътрешната инспекция в Министерство на вътрешните работи откри, че трима шефове на районни ръководства и някогашен началник на бранш „ Пътна полиция “ са осигурявали „ полицейски чадър “ над Георги Семерджиев.

Амфетамин беше открит в подлакътника сред предните седалки на мощния джип, с който Семерджиев катастрофира.

От видеозаписите в региона на кръстовището, където стана злополуката, се потвърждава, че Семерджиев е минал на червен светофар и е блъснал първо таксито, а по-късно джипът се е разцепил на две и е блъснал двете млади дами на тротоара. От Националното разследване, което води следствието ще предадат делото на наблюдаващите прокурори, които да изготвят и внесат в Софийския градски съд обвинителния акт против Георги Семерджиев в период от един месец.

Дни откакто Георги Семерджиев – човек с 47 акта и 49 наказателни постановления, без брошура от 2005 година насам, опустоши две млади девойки и лиши живота им, а до него на седалката се оказа полицайка – този джип се трансформира в най-тъжното въплъщение на това по какъв начин действат нещата в България.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР