На шофьора, който блъсна с кола полицай и избяга, бе

...
На шофьора, който блъсна с кола полицай и избяга, бе
Коментари Харесай

От 3 до 12 години затвор заплашват шофьора, който блъсна полицай и избяга

На водача, който блъсна с кола служител на реда и избяга, бе повдигнато обвиняване. Пред Темида Захари Чернев, който е наркодилър, ще дава отговор за причиняване на тежка телесна щета при ръководство на МПС, за което законът планува от 3 до 12 години затвор. Прокуратурата ще упорства Чернев да остане за непрекъснато в ареста поради тежкото му нарушение, оповестява bTV. 



Пред криминалистите Захари обяснил, че решил да избяга, защото се намирал в условна присъда, колата която карал била с  номера от различен автомобил и нямал брошура. Беглецът се крие първо в столичния квартал " Дружба " при другар. Съседи подозират, че Захари идвал постоянно в блока за опиати. Преди да арестува Захари, полицията е претърсила голям брой адреси в София. 

Той е от тези младежи, които са гледали доста филми. В залата по през целия ден се тренира, пият се анаболи и стероиди, вършат си татуировки и той си мисли, че към този момент е един приключен разбойник, изясни Ангел Бандъков от Криминална полиция - Столична дирекция на вътрешните работи. В четвъртък съдът ще взема решение дали да остави Захари Чернев за непрекъснато в ареста. А тази заран раненият служител на реда беше опериран и остава в тежко положение.   

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР