На съд с обвинителен акт на Районната прокуратура във Варна

...
На съд с обвинителен акт на Районната прокуратура във Варна
Коментари Харесай

Предадоха на съд жена за измама на руско семейство за 300 000 лева

На съд с обвинителен акт на Районната прокуратура във Варна е предадена собственичката и шефка на българска компания за машинация в огромни размери, като закононарушението е осъществено като продължавано действие. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

От 22 юли 2011 до април 2014 година 49-годишната подсъдима за да набави за себе си имотна полза възбудила и поддържала в подвеждане съветско семейство, че ще създаде и осъществя интериорен план.

По подписания контракт посред им компанията на подсъдимата трябвало да закупи мебели и да извърши нужните строително-ремонтни действия в жилището на съветското семейство в курорта Златни пясъци.

За услугите на представляваната от подсъдимата компания излъганото съветско семейство заплатило на три пъти сумата от 150 000 евро. Причинената имотна щета в български левове се пресмята на 293 374 лв..

Делото против 49-годишната собственичка и управителна на компанията е планувано за разглеждане на 5 юни тази година във Варненския областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР