На съд отива 37-годишна жена, извършила хулигански действия и причинила

...
На съд отива 37-годишна жена, извършила хулигански действия и причинила
Коментари Харесай

Жена отива на съд, ударила полицай с юмрук по главата

На съд отива 37-годишна жена, направила хулигански дейности и предизвикала телесна щета на служител на реда. Това оповестиха от Софийска районна прокуратура. Срещу дамата е импортиран обвинителен акт в Софийски областен съд.

" На 06.07.2021 година към 21,14 ч. до към 21,45 ч. в постройката на Централен кооперативен съюз, обвинената Н.П. направила непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – неоснователно нанесла няколко удара с ръка по главата на М.З. , заемащ длъжността „ Организатор сигурност “ при Централен кооперативен съюз ", разкриват от районната прокуратура в столицата. 

" Деянието е съпроводено със опозиция против орган на властта , изпълняващ отговорности по запазване на публичния ред – след идването на мястото на полицейски чиновници, обвинената блъснала с пестник по главата старши служител на реда Е.Б. , с което й нанесла лека телесна щета. След това пробвала да я изрита в корема и почнала да наскърбява полицейски чиновници ", разкриват още от прокуратурата за грозната преживелица. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци. Предстои делото против Н.П. да продължи в съда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР