На събитието присъстваха много гости от Турция, която на 19

...
На събитието присъстваха много гости от Турция, която на 19
Коментари Харесай

Карадайъ: Готови сме за предсрочни избори

На събитието участваха доста посетители от Турция, която на 19 май отбелязва Деня за възпоменание на Мустафа Кемал Ататюрк и празнува празника на младежта и спорта.

" Тук, от този площад, би трябвало да заявим на доста висок глас: подготвени сме за предварителни парламентарни избори. В тези сложни времена след Коронавирус рецесията и войната в Украйна, в България би трябвало да има ценностно, хомогенно ръководство.

Евроатлантическо държавно управление би трябвало да ръководи България ", безапелационен бе Мустафа Карадайъ, представен от БГНЕС:

" България има потребност от евроатлантическо държавно управление. Българските жители имат потребност от ясна посока на властта. Българският бизнес има потребност от ясно държание на властта и от нейната поддръжка.

Българските жители имат потребност от поддръжката на властта. А през днешния ден България няма такава власт ", съобщи още водачът на Движение за права и свободи. И акцентира: " Ние сме подготвени за предварителни парламентарни избори, с цел да има ценностно евроатлантическо ръководство в България. За да има непоклатимост в България. За да можем да преодоляваме рецесиите. За да има помощ за бизнеса, с цел да има помощ за българските жители ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР