На реплика от журналист, че основната престъпност минавала през Бургас,

...
На реплика от журналист, че основната престъпност минавала през Бургас,
Коментари Харесай

Борисов: Ако някой е направил нещо незаконно, ще си замине веднага

На имитация от публицист, че главната престъпност минавала през Бургас, министър председателят Бойко Борисов, който гостува през днешния ден в морската столица, се засмя и отговори: " Е, то вие във Варна сте светци! ", съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Помолен да разяснява компания, основана преди месец, която е спечелила социална поръчка като единствен претендент от БАБХ за обезпечаване на препарат за чумата по свинете и благосъстоятелност на 22-годишен юноша, Борисов сподели: 

" Не съм в течение на тематиката, само че в случай че са създали подобен заход ще отменявам състезанието и ще го изгоня. Това мога да ви обещая. Заради такива гадове не желая всеки ден да се обясняваме на кой ли не. "

На втория въпрос: " Как си обяснявате връзката на някогашни полицейски шефове и шефове на затвори с тартори на незаконни групировки? ", Борисов сподели следното:

" Аз обичам доста да виждам сериали и особено американски. Десетки полицейски банди работят в щатите. Играят и доста положителни актьори. Виждате всяка седмица в щатите има пукотевица и ликвидиране. Много филми сме гледали. За страдание ние не сме по-различни като страна от тези, които са в Европа, в Америка и на всички места. Правилното решение е това, което госпожа Нинова разгласи. Поемам виновност, омитам и го махам. Ако някой е направил нещо нелегално, ще си замине незабавно. Това е оздравително и позитивно, тъй като останалите стартират да си мислят, че рискът да ги заловен е огромен. "

Относно питане ще има ли промяна на вътрешния министър, Борисов попита:

" Защо? От нощес върви една доста сериозна интервенция, от Бургас стартира. Не приказвам единствено за скоростта по пътищата. Купихме на служителите на реда доста положителни машини с фабрично вградени камери. Карат зад тебе, филмират те и оставаш без брошура. Отгоре имаме хеликоптери, които снимат. Ето има хванати стотици мастербоксове цигари. Убеден съм, че през идващите три месеца, когато отчитаме борбата с контрабандата на цигари, ще сме още по-надолу... ".

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР