На регионалните избори в Крим миналата неделя, роденият в Нигерия,

...
На регионалните избори в Крим миналата неделя, роденият в Нигерия,
Коментари Харесай

Лекар-комунист от Нигерия стана депутат в Русия

На районните избори в Крим предходната неделя, роденият в Нигерия, претендент от Комунистическата партия на Руската федерация, Ханза Дъглас завоюва в един от мажоритарните окръзи на Армянск, ставайки народен представител на локалния градски съвет.

"Преди да се преместя в Крим, работех в Краснодар по програмата "Земски доктор ", само че нямах поданство. Когато го получих, се оказа, че в Краснодарския край няма повече свободни места. Преместих се в Крим, в Армянск. Има даже дребен град, клиника и болница в положително положение ", споделя Ханза Дъглас.

След изборите преди всичко Ханза има намерение да се занимава с въпроси на медицината. „ Разбирам, че този въпрос е от 100 години, само че никой не го взема решение, никой нищо не прави.

Поставих си задача да подобря качеството на медицината в моята област, желая да привлека експерти тук. За задачата би трябвало да се основат изискванията - това е основата на всичко. На първо място са нужни прилични условия на живот ", споделя Ханза Дъглас.

Ханза Дъглас е роден през 1988 година в нигерийския град Порт Харкурт. След като приключва лицей през 2006 година, той се реалокира в Краснодар. През 2013 година приключва Кубанския държавен университет с здравна степен.

Миналата година Ханза Дъглас се реалокира в Крим по програмата "Земски доктор ". Работи като хирург в градската болница на Армянск, женен е, има щерка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР