На редакционната поща на част от спортните сайтове у нас

...
На редакционната поща на част от спортните сайтове у нас
Коментари Харесай

Джоузеф Диксън: Сделката за Левски е пред провал, защото хора от ръководството изнудват мен и партньорите ми!

На публицистичната поща на част от спортните уеб сайтове у нас дойде мейл, за който се твърди, че е изпратен от името на претендент купувача на Левски - Джоузеф Диксън.

В него англичанинът призна за диалози с клуба, само че изрази разочарованието си, че в последните дни е бил изнудван от хора в управлението на " сините ", като са били променяни параметри, които към този момент са били конкретизирани.

Диксън акцентира, че не утвърждава това и ще премисли идващите си дейности.

Ето какво написа той до медиите:

" По отношение на моите неофициални договаряния с актуалните притежатели на ПФК Левски и моето предпочитание да стана мажоритарен притежател на най-популярния и най-успешен футболен клуб в България. Както към този момент знаете към този момент постигнахме джентълменско съглашение и управлението. Въпреки това в последните 72 часа няколко души в управлението започнаха да изнудват мен и сътрудниците ми, променяйки към този момент конкретизирани параметри.

Искам да подчертая дейното присъединяване на господин Георгиев, който първи стартира диалозите като медиатор. Като уважавана легална единица няма да толерираме сходни бизнес дейности и ще преосмислим идващите си дейности ", се споделя в мейла.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР