На провелата се миналата седмица официална премиера, Huawei Consumer Business

...
На провелата се миналата седмица официална премиера, Huawei Consumer Business
Коментари Харесай

Huawei представи новите HUAWEI FreeBuds Pro 2 в партньорство с Devialet

На провелата се предходната седмица публична премиера, Huawei Consumer Business Group показа HUAWEI FreeBuds Pro 2, ново потомство акустични TWS слушалки, които оферират усъвършенствано аудио преживяване на потребителите. Те са основани на неповторима Ultra-hearing True Sound Dual Driver звукова система, която интелигентно координира два драйвера като прави по този начин, че те да работят в съвършен синхрон за чудесно аудио осъществяване. Използвана е планарна диафрагма, присъща за слушалките от висок клас, за възпроизвеждане на ярки и прецизни високи тонове, както и динамичен драйвер с четири магнита за междинни и по-ниски честоти, за по-силни басове. Резултатът е необятен диапазон, от 14Hz до 48kHz, предаващ тъкмо звуковите елементи.

Благодарение на технологията Triple Adaptive EQ, HUAWEI FreeBuds Pro 2 може автоматизирано да настройва звука съгласно структурата на ушния канал, метода на носене и силата на звука за персонализирано аудио в действително време. В комбиниране с LDAC™ кодек, звукът с ултра висока разграничителна дарба е в допълнение усъвършенствано за потребителите. Сертифициран с HWA и Hi-Res Audio Wireless Certification, HUAWEI FreeBuds Pro 2 ви разрешава да усетите звука по най-хубавия метод, без значение по какъв начин, къде и с каква мощ слушате музиката си.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 е създаден взаимно с Devialet. И двете марки са комбинирали общия си блян към качеството на звука, като работят дружно за фината конфигурация на акустичното преживяване на HUAWEI FreeBuds Pro 2, с цел да подсигуряват, че даже най-големите фенове на музика ще бъдат удовлетворени от отличното качество.

Водещи в промишлеността благоприятни условия за шумопотискане

HUAWEI FreeBuds Pro 2 предлага усъвършенствано интензивно шумопотискане на потребителите. Новото Triple Mic ANC система покачва междинната дълбочина на шумопотискането с водещите в промишлеността 15% спрямо предшественика си, до момента в който Intelligent Dynamic ANC 2.0 разпознава тъкмо центъра на външното звуково поле и избира подобаващ режим, с цел да даде комфорт при слушане. Дори при полети, Intelligent Dynamic ANC 2.0 отстрани шумовете от моторите на самолета.

Новата технология за шумопотискане по време на позвънявания - Pure Voice, на HUAWEI FreeBuds Pro 2 обезпечава ясни, тихи диалози и се основава на система за угнетяване на шума от 4 микрофона, комбинирана с извънреден за Huawei DNN логаритъм. Това значи, че слушалките могат тъкмо да улавят човешки гласове, като в същото време усъвършенстват шумопотискането, тъй че потребителите могат да се насладят на първокачествен и чист тон при гласови или видео диалози, без значение къде се намират.

Разполагайки с нов, ветроустойчив дизайн, HUAWEI FreeBuds Pro 2 могат дейно да понижат шума от вятъра. Водещите в промишлеността интелигентни логаритми за унищожаване на шума от вятъра разрешават на HUAWEI FreeBuds Pro 2 да дават чудесно качество на диалозите даже против мощен вятър.

Преобразува преживяването на аудио връзката, за повече улеснение

HUAWEI FreeBuds Pro 2 предлага безпроблемна връзка с две устройства за автоматизирано превключване на диалози. Функцията му за двойна връзка работи с устройства от Huawei екосистемата, в това число смарт телефон, таблет, компютър и часовник, както и със смарт системите Android, iOS и Windows.

Audio Connection Center разрешава на потребителите да видят последните 10 устройства, свързани към слушалките, за елементарно превключване сред голям брой устройства. Той може също да бъде автоматизирано открит на Super Device екрана на Huawei компютри, таблети, телефони или Vision тв приемници и елементарно обвързван с едно плъзгане.

Изключителна продуктивност

HUAWEI FreeBuds Pro 2 са дребни, само че мощни и разполагат с дълъг живот на батерията. С включен ANC, можете да се насладите на до 4 часа възпроизвеждане и общо 18 часа с кутията за зареждане. С изключен ANC можете да се насладите на 6,5 часа слушане и общо 30 часа с кутията за зареждане.

Ако сте в придвижване, HUAWEI FreeBuds Pro 2 поддържа и назад зареждане на кутията за слушалки с вашия телефон или таблет.

Нещо повече, екипиран с IP54 резистентност на водни пръски, продуктивността на HUAWEI FreeBuds Pro 2 не се смущава от дъжд или пот.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР