На приключилото на 12 декември работно заседание за икономиката на

...
На приключилото на 12 декември работно заседание за икономиката на
Коментари Харесай

Китай ще се справи с икономическите рискове

На завършилото на 12 декември работно съвещание за стопанската система на Централен комитет на ККП бе изработен разбор на икономическата обстановка и планувано икономическото развиване през 2020 година, съобщи Радио " Китай ".

Участниците в него стигнаха до извода, че китайската стопанска система като цяло е постоянна и наклонността за подобряването ѝ в дълготраен проект няма да се промени, което ускори увереността на китайския народ за превъзмогването на компликациите и обясни посоката за икономическото развиване през идната година, се споделя в днешния коментар на Радио Китай за чужбина.
Годишното съвещание по икономическите въпроси се възприема като платформа за макроикономическата политика на Китай през идната година. Настъпващата 2020 година ще е извънредно значима за страната, защото тя е последната от тактиката за създаване на общество със приблизително равнище на богатство и на тринадесетия петгодишен проект за социално-икономическото развиване. Затова актуалният стопански конгрес на Централен комитет на ККП е в центъра на вниманието на обществото.

През миналите 70 години китайската стопанска система пораства, преодолявайки рисковете. В бъдеще страната ще употребява преимуществата си във връзка с икономическата система, пазара и експертите, ще поддържа стратегическата непоклатимост и ще отстоява политиката за постоянен напредък, ще осъществя качествения стопански напредък и ще способства за просперитета на целия свят, разяснява още Радио Китай за чужбина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР