На пресконференция днес кметът на община Димитровград Иво Димов и

...
На пресконференция днес кметът на община Димитровград Иво Димов и
Коментари Харесай

Представиха Бизнес каталог на община Димитровград за 2019 г.

На конференция през днешния ден кметът на община Димитровград Иво Димов и ръководителя на УС на " Тракия Тех " Георги Стоев показаха новият Бизнес азбучник на община Димитровград за 2019г., оповестиха от общината.
Изданието е в електронен формат на български и британски език и показва Димитровград като една от най-бързо развивиащите се капиталови локаций в България. В него има потребна информация за бизнес климата, локалната стопанска система, работната мощ, разноските за труд и пазара на парцели. В Димитровград към този момент вложиха няколко мултинационални компании. На представянето през днешния ден водещия икономист Георги Стоев предвижда все по възходящ интерес към града от високотехнологични производства в идващите няколко години.
Кметът на Димитровград Иво Димов показа, че актуалната стъпка като част от стратегическото партньорство на общината с " Тракия Тех " ще дадат на града профил на развиване му за идващите десетилетия.
Бизнес каталога ще бъде публикуван и на книжен притежател на британски език в тираж от 750бр., които ще бъдат предопределен за прилагане от вложители с интерес към насърчаване на бизнес в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР