На практика отговор на въпроса на Ризова почти не дойде,

...
На практика отговор на въпроса на Ризова почти не дойде,
Коментари Харесай

„Ще направя това, което трябва да бъде направено“ = „Ще направя това, което Бойко ми каже“

На процедура отговор на въпроса на Ризова съвсем не пристигна, макар че водещата опита да го измъкне два пъти. Позицията на Сачева безусловно отсъстваше, а отговорът й прозвуча малко като: „ Ще направя това, което Бойко ми каже “.

Много ясно през днешния ден от ГЕРБ били оправили обръщение:

„ Страната има потребност устойчиво ръководство. Идеята за нови предварителни избори ще вкара страната в безпорядък, все пак сме подготвени да ги създадем, само че предизвестяваме, че ни чакат доста съществени решения. Ако някой желае да вкарва страната в безпорядък, това не можем да бъдем ние “, съобщи Сачева.

„ Ние сме партията, която завоюва тези избори, освен това със забележителна преднина пред всички наши съперници. Наша отговорност е да предложим държавно управление и да намерим формулата, с цел да бъде утвърдено то. Ще предложим постоянно държавно управление, с които ще потвърдим поддръжка от парламентарно показаните партии. Ако не получим такава, ще върнем мандата “, разгласи общественият министър в оставка. Конкретни имена не били обсъждани, само че в ГЕРБ имало ужасно доста лица, които могат да заемат въпросните позиции.

„ Г-н Борисов съобщи неведнъж, че е подготвен да се отдръпна и да бъде единствено ръководител на партията. Не е несъмнено, че препоръчаният министър председател ще бъде той “, съобщи тя.

„ Няма никакви договаряния с Движение за права и свободи и няма почва за спекулации “, отбрани се Сачева.

Министърката продължи да плаши с безпаричие и финансови рецесии в случай че ГЕРБ не били на власт. Г-жо Сачева, като че ли до момента всичко ни беше „ цветя и рози “?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР