На прага на важни европейски ангажименти, Арсенал и Ливърпул ще

...
На прага на важни европейски ангажименти, Арсенал и Ливърпул ще
Коментари Харесай

WINBET със специално предложение за Арсенал – Ливърпул на 4 април

На прага на значими европейски задължения, Арсенал и Ливърпул ще изиграят, най-малко на книга, дербито на 30-ия кръг в британската Висша лига.

Въпреки чудовищната рецесия от Нова година насам, първенците се държат на прилична отдалеченост от европейските места и са единствено на пет точки от Шампионската лига. Достигането ѝ ще е сложна задача, само че до края на сезона " алените " имат единствено един мач с тим пред тях в класирането и общо едвам три против противници от горната половина на таблицата.

Арсенал се кротнаха в средата на класирането и Лига Европа наподобява единственият късмет пред тях за европейски футбол през идващия сезон. След четирите си следващи загуби на " Емирейтс " сред 25 октомври и 13 ноември, от този момент столичани са 4-3-1 у дома. Но подценявайте Ливърпул на своя отговорност - проблемите на " алените " са на " Анфийлд ", до момента в който четири от последните им пет гостувания донесоха цялостен комплект точки.

WINBET предлага на всички консуматори на платформата своето особено предложение за срещата: 50 лева безвъзмезден залог за спортни събития " онлайн " за позналите точния резултат от мача. За да се включат в промоцията, потребителите е належащо да създадат залог с действителни средства от най-малко 20 лева при най-малък коефициент от 1.30 преди началото на мача. За тези от тях, които създадат квалифициращ залог, само че не познаят точния резултат, WINBET ще даде по 10 лева за безвъзмездни спортни залози " онлайн ". Пълна информация за изискванията и разпоредбите на промоцията са.

Последният път, когато двата тима се срещнаха на " Емирейтс ", Арсенал би 2:1 и попречи на " алените " да запишат връх по точки в Премиършип. Ако вярвате в повторенията, WINBET дава коефициент 11.00 за ново 2:1. В 10 следващи турнирни мача сред Арсенал и Ливърпул пък не пък е имало 0:0. Последното такова бе записано на 24 август 2015 година За мач без голове в събота WINBET дава коефициент 14.00. А делба на точките, което в Лондон бе изходът в два от последните три дуела, само че с голове, е оценена на 6.40 за 1:1, 12.00 за 2:2 и 45.00 за 3:3, какъвто бе крайният резултат на 22 декември 2017 година Иначе, през този сезон Ливърпул завоюваха две от последните си пет гостувания в Премиършип с резултат 3:1. А по този начин приключи и първата среща сред двата отбора този сезон. Шансът това да се случи и в събота WINBET прави оценка на 16.00.

Съботният мач дава опция и за разтрошаване на много трендове. Ливърпул има едвам две победи на " Емирейтс " в последните 10 години, само че пък идва отпочинал. Бразилската колония в отбора не пътува за международни квалификации след анулацията на датите в Зона Южна Америка, а Трент Алекзандър-Арнолд въобще не бе извикан за мачовете на Англия. Така половината титуляри за събота останаха да се готвят въз основата, а Клоп получи съвсем три седмици с цел да тества тактически нововъведения - разкош, невъобразим от подновяването на шампионата през предишния май! Именно върху това помислете при избора си на любимец в тази среща. WINBET прави оценка успеха на Ливърпул с коефициент 2.17.

Друга устойчива наклонност е и двата тима да бележат на този стадион. Това се случи в последните пет срещи и в шест от последните седем. Но пък седем следващи мача на Ливърпул на всички фронтове приключиха " на нула ". За продължение на тази серия, WINBET предлага коефициент 2.30 за " И двата тима да отбележат - не ". Всеки от същите седем мача приключи с два или по-малко маркирани гола. Шансовете това състояние да продължи и в Лондон WINBET прави оценка на 2.20 за " Под 2.5 гола ".

Също по този начин, " Червените " се разписаха също по този начин първи в последните си осем гостувания на всички фронтове и в последните си пет мача от Премиършип. Коефициентът това да се случи и в събота е 1.72.

И няколко забавни коефициента за голмайстори. Мохамед Салах не бе отбелязвал от 13 февруари. Головата суша завърши с двете попадения против Коморски о-ви в понеделник. Срещу Арсенал египтянинът има към този момент пет попадения в Премиършип. Коефициентът на WINBET за най-малко един в съботния мач е 2.11.

Диого Жота също се разигра с националната фланелка, вкарвайки три пъти за Португалия в международните квалификации. Дошлият от Уулвс нападател означи в семейството на Арсенал през есента. Шансът да вкара и на " Емиратс " е оценен на 2.75.

Друг от голмайсторите на 28 септември е Садио Мане. Сенегалецът не се е разписвал на " Анфийлд " тази година, а не е вкарвал въобще от 28 януари. Но Арсенал са обичана цел. Мане бе точeн в три от последните четири турнирни срещи с " артилеристите ". Да откри мрежата този уикенд WINBET приема
залози при коефициент 3.20.

За почитателите на британският футбол е и специфичният шампионат, който ще продължи до края на шампионата във Висшата лига на Англия на 1 юни 2021 година и е с общ награден фонд 55 555 лева В шампионата автоматизирано вземат участие всички консуматори на платформата
winbet.bg, които слагат единични залози за мач от Премиършип, без ограничаване за размера и броя на залозите или коефициентите, при които са сложени. Участниците печелят точки според от чистата облага, осъществена от техните залози за всеки обособен мач, с които вземат участие в класиранията на потребителите за съответния мач и, респективно, за месечното и генералното класиране в шампионата. Голямата премия за класираният преди всичко в шампионата състезател е 5 555 лева

*Коефициентите са годни към 5:00 ч. на 31 март 2021 година За настоящите коефициенти, апелирам посетете .
 Първият победител в огромната MINI БОНУС ИГРА на WINBET получи своята премия
Първият победител в огромната MINI БОНУС ИГРА на WINBET получи своята премия

Тегленето за идната огромна премия в играта е на 29 март

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР