На посещение в Университета за национално и световно стопанство беше

...
На посещение в Университета за национално и световно стопанство беше
Коментари Харесай

Червен шал, календар и вино за ректора на УНСС

На посещаване в Университета за национално и международно стопанство беше една от именитите персони на българския футбол Валентин Михов, някогашен президент на Българския футболен съюз, ЦСКА, Професионалната футболна лига и някогашен ученик на УНСС, заяви уеб сайтът на университета. Той връчи на ректора проф. доктор Димитър Димитров футболни дарове, шалче на ЦСКА и своята биографична книга " В играта на живота " с персонално посвещение.

На срещата участва и футболният държавник Кирил Евтимов, също ученик на УНСС в компетентност " Счетоводство и надзор ", нагизден в алено сако. Той подари на проф. Димитров бутилка Бургозоне от специфична селекция, подарявана на футболистите от Висшата лига на Англия.

" Обсъдихме вероятни взаимни планове. УНСС отдава голямо значение на спорта и срещите с хора с подобен респектиращ мениджърски и интернационален опит са доста потребни. Днес имам още един мотив да кажа какви ярки персони излизат от нашия университет ", показа проф. Димитров.

Като ученик на УНСС, Валентин Михов се връща с усмивка към хубавите си мемоари в Университета: " Обучението тук ми донесе доста задоволство. Преподавателите се отнасят с почит и почитание към студентите. Намираш съидейници в тяхно лице. Възхитен съм от равнището. Ако някои се двоуми дали да пристигна да учи тук, аз сигурно ще поддържа този избор. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР