На пленарното заседание в четвъртък депутатите ще проведат блиц-контрол със

...
На пленарното заседание в четвъртък депутатите ще проведат блиц-контрол със
Коментари Харесай

Янев и вицепремиерите на блиц-контрол в парламента

На пленарното съвещание в четвъртък депутатите ще проведат блиц-контрол със министър-председателя Стефан Янев и вицепремиерите в ръководения от него длъжностен кабинет, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Практиката бе обновена от измененията в правилника, които извърши късото предишно 45-то Народно заседание. Тя планува в последните до два часа от съвещанието всеки първи четвъртък на месеца министър-председателят и заместител министър-председателите се явяват пред Народното събрание и дават отговор на настоящи устни въпроси, които се отнасят до общата политика на държавното управление, отправени от народни представители на самото съвещание. Въпросите не могат да съдържат претенции за даване на подробни данни.
 Депутатите разискват понижаване на заплатите си Депутатите разискват понижаване на заплатите си
Драстично понижаване на депутатските заплати ще разиска краткотрайната комисия, която изготвя Правилника за организацията и активността на нов...

В рамките на пленарното съвещание депутатите ще продължат и работата си по приемане на новия устав, от който да се управлява 46-ият парламент. В програмата за работата работа до края на седмицата са залегнали и чувания няколко министри.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР