На пазара този нов китайски електрически SUV ще се появи

...
На пазара този нов китайски електрически SUV ще се появи
Коментари Харесай

DongFeng представи брутален SUV – Mengshi M-Terrain

На пазара този нов китайски електрически SUV ще се появи под марката Mengshi. DongFeng Motor е виновен за новото брутално транспортно средство на новата марка Mengshi, която презентира първите си два модела. Това са 5,2-метровият петврат всъдеход M-Terrain и неговата купеобразна версия M-Terrain S.

И двата модела се базират на електрическата платформа MORA Mengshi, която разрешава построяването на модели с разнообразни видове купета даже и миниванове. Mengshi M-Terrain има специфична система за завъртане на предните и задните колела за повишение устойчивостта – при висока скорост в друга посока, при ниска в една. Също по този начин в наличност е тъй наречените „ режим рак “, който позволяване на всъдехода да се движи успоредна встрани.

Пневматичното окачване разрешава контролиране на пътния луфт в диапазона от 150 мм. Базовата интелектуалнаофроуд система MATS Mengshi има девет авансово заложени ездови режими, в това число скали, пясък, сняг, бездънен сняг и тресавище. За всеки от тях са планувани самостоятелни настройки на кормилното ръководство, спирачките, окачването и горивната система.

Базовият Mengshi M-Terrain е оборудван с четиримоторна силова апаратура (по един на колело с името Mega Power. Съвкупната мощ на елементите е 1088 к.с. Колата може да се форсира до 100 км/ч за 4,2 секунди. Капацитетът на батерията 140 кВтч обезпечава ресурс ход от 500 км. Също по този начин е обещана трансформация със ресурс ход до 800 км. Тук става въпрос за хибриден силов елемент, батерия от 65,88 кВтч и бензинов мотор, работещ като генератор.

Налице в машината е система за полуавтономно ръководство въз основата на варио камера, инфрачервена камера на нощно виждане, четири ъглови и един челен радар. Това разрешава самостоятелно паркиране и придвижване в града и отвън него. Предвидена е и отбрана при положение на зародил проблем – лидерът би трябвало да е подготвен да поеме ръководството в течение на избран времеви откъслек, в противоположен случай стартира екстренно прекъсване.

Началото на серийното произвеждане на Mengshi M-Terrain е оповестено за 2023 година Как твърдят от Dongfeng motor, индустриалната версия е оптимално доближена към прототипа, само че проекти по отношение на стартирането на купеобразния M-Terrain S към този момент не се оповестяват.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР