На пътя на водач на автомобил застават две случайни млади

...
На пътя на водач на автомобил застават две случайни млади
Коментари Харесай

Горчиво утро, колеги българи!

На пътя на лидер на автомобил застават две инцидентни млади дами

Вечер, от никаквите. Дежурен летен дъжд бевъзмездно мие улиците на прашната столица. На педя от градския пъп, мощен черен джип прелита над аления светофар и пикира в такси, след което се завърта и срутва асансьорния павилион на метрото. При този инфрастуктурен конфликт джипът се цепи на две. Задницата поема своя нов, свободен път. Един звук железно гюле полита в безсърдечен кърлинг по тротоара.

На пътя му застават две инцидентни млади дами, незабелязано запътили се към небесата. На 22 и 26.

В другата половина на джипа е имало водач и сателит. Изчезват в първите секунди след конфликта. Водачът е рецидивист - сборът от годините на жертвите е еднакъв на тежките му нарушавания на пътя. Карал е с подправена брошура, с подправени номера, в страна с подправени правила, подправени правила и подправени санкции. Истински са били единствено откритите в половинката джип две сини лампи и полицейска стоп-палка.

Водачът се търси, национално. Ще го намерят, заловят, закопчаят, покажат. Ще го пооплюем заедно, ще го заклеймим, ще го прокълнем, ще призовем наказване от всевиждащия Бог. А след това постепенно и добродушно ще забравим и ще си тръгнем по тротоара на живота.

Горчиво утро, сътрудници българи. Държава, в която наказванията са единствено Божии, е в ръцете на Дявола.

Георги Банков, Фейсбук
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР