На първото редовно пленарно заседание, след като кабинетът Денков-Габриел бе

...
На първото редовно пленарно заседание, след като кабинетът Денков-Габриел бе
Коментари Харесай

Радостин Василев поиска депутатите да разгледат имунитета на Борисов

На първото постоянно пленарно съвещание, откакто кабинетът Денков-Габриел бе гласуван и подсилен, народните представители събраха кворум и одобриха програмата си за тази седмица, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Още в първите минути самостоятелният народен представител Радостин Василев настоя от парламентарната естрада да се прегледа настояването за имунитет на лидерa на ГЕРБ Бойко Борисов и попита за какво тази точка липсва в дневния ред.

Той прикани ръководителя на Народно събрание Росен Желязков да добави тази точка в дневния ред. Искането не бе прегледано. 

Причината за изявлението на Василев бе във връзка включването в програмата на Народното събрание предлагането от водача на Движение за права и свободи Мустафа КарадайъДелян Пеевски да стане член на комисията по конституционните въпроси.

При слизането си от трибуната Радостин Василев се спря пред Движение за права и свободи и замени остри реплики с водача на придвижването Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски.

Депутатите започнаха работа с  диспути по Проекта на решение за преустановяване на Споразумение сред държавното управление на Република България и държавното управление на Съединени американски щати за съдействие в региона на защитата, импортиран от Костадин Костадинов група народни представители - точка, която тече и сега.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР