На първа инстанция съдът отмени решението на Комисията по хазарта,

...
На първа инстанция съдът отмени решението на Комисията по хазарта,
Коментари Харесай

Лицензът на "Еврофутбол": На първа инстанция съдът отмени решението на Комисията по хазарта

На първа инстанция съдът анулира решението на Комисията по хазарта, с което се лишава за 3 месеца лиценза на " Еврофутбол ". От комисията оповестиха, че ще апелират правосъдното решение.

Държавната комисия по
хазарта наложи краткотрайното лишаване на лиценза на " Еврофутбол " в края на март.

Причината - компанията, чиято благосъстоятелност е обвързвана с обвинения предприемач Васил Божков, дължи такси за съвсем 330 милиона лв., насъбрани от 2014 до 2019 година.
На първа инстанция: Отнемането на лиценза на „ Еврофутбол “ падна в съда Решението на магистратите беше качено в обществените мрежи от избягалия в Дубай предприемач Васил Божков
От " Еврофутбол " апелират Акта за въпросните отговорности и процесът е провесен.

Според правосъдния състав, постановил решението за анулация на приложената административна мярка безспорното доказване на отговорностите става единствено с влезнал в действие акт, а досега няма правосъдно решение по въпроса.

От " Еврофутбол " са безапелационни - те не дължат 330 те милиона.

" Таксата се дефинира о съответния орган. Тази такса ни е избрана персонално от ДКХ с няколко поредни решения ", твърди Ангел Ангелов, шеф на Еврофутбол.

И освен това – по думите му в продължение на 5 години всяка година е правена проверка от ДКХ и тя е потвърждавала, че таксите са плащани вярно.
Отнеха лиценза на „ Еврофутбол “ за 3 месеца Решението на ДКХ е на съображение текст от закона за просрочени обществени отговорности
Междувременно множеството пунктове за
залози са затворени. Заради запорираните сметки не са платени заплати на чиновниците. Пунктовете, в които към момента се събират хора, действат като заведения.

От компанията оповестиха още, че след краткотрайното прекъсване на активността им, при започване на тази седмица Комисията по
хазарта е почнала процедура за дефинитивно лишаване на лиценза. Ще апелират и това решение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР