На официално събитие, посветено на новите модели смартфони на Huawei

...
На официално събитие, посветено на новите модели смартфони на Huawei
Коментари Харесай

Huawei Mate 50 Pro: 10-степенна физически променлива бленда и стъкло, по-здраво отвсякога

На публично събитие, отдадено на новите модели смарт телефони на Huawei от сериите nova 10 и Мate 50, компанията разгласи дълго чаканата вест – Huawei Mate 50 Pro се чака на българския пазар при започване на ноември, като за първи път у нас ще се продава и най-премиум версия на модела с тил от оранжева веган кожа. Новият фотографски флагман - HUAWEI Mate 50 Pro, бележи и десетата годишнина от представянето на първия смарт телефон от серията.

HUAWEI Mate 50 Pro надвишава и най-високите упования в региона на мобилната снимка - той идва с Ultra Aperture камера с първата по рода си 10-степенна физически променлива бленда. Моделът съставлява и огромна стъпка напред във връзка с естетиката и устойчивост. За това способстват симетричният Clous de Paris дизайн и свръхиздръжливото Kunlun стъкло на екрана на версията с оранжева кожа, което покачва издръжливостта при рухване до 10 пъти по отношение на черната и сребърната версии.

С Mate 50 Pro Huawei показва и новата операционна система EMUI 13, която предлага още по-богат набор от интелигентни услуги. Сред тях е функционалността SuperHub, която улеснява прехвърлянето на данни и файлове сред приложения и устройства, преодолявайки дългогодишни бариери сред разнообразни платформи.

 Huawei Mate 50 Pro, 50MP Ultra Aperture

Революционна Ultra Aperture камера

HUAWEI Mate 50 Pro разполага с 50MP Ultra Aperture камера с 10-степенна регулируема бленда, която включва основни усъвършенствания в оптичната система, механичната конструкция, технологията за изображения и обработката им. Интелигентната бленда се настройва, с цел да подхожда на фрагмента за снимане, разпознат от автоматизирания режим (Auto mode). Превключването към професионален режим ви разрешава ръчно да регулирате дълбочината на полето и степента на замъгляване.

Съвремен хардуер и логаритми усъвършенстват снимането на статично изображение. Ultra Aperture камерата е оборудвана с f/1.4 бленда, работеща с XD Fusion Pro система за изображения и висок банкет на светлина, което разрешава конфигуриране на яркостта на изображението, детайлите на светлината и сенките, както и студените и топли тонове до съвършенство.

Нощният режим снима фотоси със мощно отчетливи ярки и тъмни елементи от фрагмента, даже в едва осветена среда. Портретният режим ползва естествено замъгляване на фона, с цел да открои обекта от заобикалящата го среда. Перископната телефото камера поддържа диапазон на нарастване до 200 пъти.

 Huawei Mate 50 Pro, 50MP Ultra Aperture, черен, камера, характерности

Широкоъгълната макро камера усилва и най-малките елементи от дребните светове, като HUAWEI Mate 50 Pro поддържа също макро видео снимане и макро картина в картина (PiP) за точно предаване на подиуми в придвижване.

Дизайнът Clous de Paris, както го назовават в HUAWEI, идва в два разновидността на задния корпус на Mate 50 Pro - стъкло и веган кожа. Стъкленият похлупак се предлага в два цвята, сребрист и черен, които придават на телефона елегантно покритие. Версията от веган кожа е в оранжев цвят, въодушевен от сияйните оранжеви слънчеви лъчи.

Kunlun стъклото на екрана, употребявано в извънредната версия с веган кожа, се състои от милиарди нанометрови кристали, резултат от композитни йонни инжекции, които го вършат по-устойчиво на рухване, доказано от петзвездния документ за резистентност на рухване на стъкло от SGS в Швейцария.

Това прави Mate 50 Pro първият смарт телефон, който в миналото е получил този документ, отбелязвайки още един пробив на Huawei в региона на науката. Новият водещ смарт телефон на Huawei също по този начин поддържа IP68 водоустойчивост до 6 метра под вода, което разрешава по-висока издръжливост във влажна и прашна среда.

 Huawei Mate 50 Pro, 50MP Ultra Aperture

Мощна продуктивност

HUAWEI Mate 50 Pro е основан на технология, която доста покачва продуктивността. SuperHold разпределя интелигентно паметта, с цел да обезпечи безпроблемно справяне с доста задания по едно и също време. SuperRender понижава потреблението на сила посредством междукадрово предсказание на равнище пиксел, като поддържа игрите постоянни при високи кадрови честоти и предотвратява прегряване. SuperStorage отстранява дублиращите се файлове и компресира рядко употребяваните приложения. Това икономисва до 20 GB (на телефон с 256 GB ROM), оставяйки повече място за фотоси и видеоклипове.

Иновативният режим за икономисване на сила задейства функционалността SuperEnergy Boosting, която ви дава още три часа в режим на подготвеност или 12-минутен диалог, даже когато равнището на батерията падне до 1%,.

 Huawei Mate 50 Pro, 50MP Ultra Aperture, оранжев, камера, характерности

Сигурност и дискретност

Специално внимание е обърнато и на функционалностите за дискретност и сигурност. Privacy Center записва данните на приложенията, които имат достъп до сензитивна информация в действително време, а Security Center дава цялостна моментна картина с информация за сигурността на телефоните като следи интензивността в App Lock, Password Vault, File Safe, Find Device и други Това разрешава на Security Center да открива всевъзможни необикновени действия и да споделя подобаващи рекомендации за отбрана на устройството. HUAWEI Mate 50 Pro също поддържа Image Privacy Protection, което значи, че когато споделяте изображение, телефонът автоматизирано изтрива сензитивна информация, като местонахождение и час.

Очакваме моделите от серията Huawei Mate 50 при започване на ноември и у нас.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР