На официално събитие, посветено на новите модели смартфони на Huawei

...
На официално събитие, посветено на новите модели смартфони на Huawei
Коментари Харесай

Huawei Mate 50 Pro, първият флагман с 10-степенна физически променлива бленда

На публично събитие, отдадено на новите модели смарт телефони на Huawei от сериите nova 10 и Мate 50, компанията разгласи дълго чаканата вест – Huawei Mate 50 Pro се чака на българския пазар при започване на ноември, като за първи път у нас ще се продава и най-премиалната версия на модела с тил от оранжева веган кожа. Новият фотографски флагман - HUAWEI Mate 50 Pro, бележи и десетата годишнина от представянето на първия смарт телефон от серията.

HUAWEI Mate 50 Pro надвишава и най-високите упования за министър председатели на нови технологии в региона на мобилната снимка. Той идва с Ultra Aperture камера с първата по рода си 10-степенна физически променлива бленда. Моделът съставлява и огромна стъпка напред в естетиката и издръжливостта на устройствата в смарт телефон категорията със симетричния Clous de Paris дизайн и свръхиздръжливото Kunlun стъкло на екрана на версията с оранжева кожа, което покачва издръжливостта при рухване до 10 пъти по отношение на черната и сребърната версии.

Mate 50 Pro бележи и дебюта на новата операционна система EMUI 13 с още по-богат набор от интелигентни услуги. Сред тях е функционалността SuperHub, която улеснява прехвърлянето на данни и файлове сред приложения и устройства, преодолявайки дългогодишни бариери сред разнообразни платформи. В допълнение на това, HUAWEI Mate 50 Pro дава революционни нововъведения в мобилните мрежови връзки и е първият потребителски смарт телефон, който поддържа опциите за сателитни известия Beidou в Китай.

Лиу Ганг Скофилд, общоприет управител на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, разяснява десетгодишния празник на серията и смисъла на новия модел за развиването на световния и локалния бизнес с думите “През последното десетилетие серията Mate поредно разшири границите си, с цел да направи революционните нововъведения необятно налични. Всяко ново потомство смарт телефони Mate сплотява цялостен набор от най-съвременните технологии на Huawei. HUAWEI Mate 50 Pro продължава това гордо завещание “.

Революционна Ultra Aperture камера

HUAWEI Mate 50 Pro разполага с 50MP Ultra Aperture камера с 10-степенна регулируема бленда, която включва основни усъвършенствания в оптичната система, механичната конструкция, технологията за изображения и обработката им. Интелигентната бленда се настройва, с цел да подхожда на фрагмента за снимане, разпознат от автоматизирания режим (Auto mode). Превключването към професионален режим ви разрешава ръчно да регулирате дълбочината на полето и степента на замъгляване.

Съвремен хардуер и логаритми усъвършенстват снимането на статично изображение. Ultra Aperture камерата е оборудвана с f/1.4 бленда, работеща с XD Fusion Pro система за изображения и висок банкет на светлина, което разрешава конфигуриране на яркостта на изображението, детайлите на светлината и сенките, както и студените и топли тонове до съвършенство. Нощният режим снима фотоси със мощно отчетливи ярки и тъмни елементи от фрагмента, даже в едва осветена среда. Портретният режим ползва естествено замъгляване на фона, с цел да открои обекта от заобикалящата го среда. Перископната телефото камера поддържа диапазон на нарастване до 200 пъти, разгръщайки сцените пред очите ви.

Широкоъгълната макро камера усилва и най-малките елементи от дребните светове, като HUAWEI Mate 50 Pro поддържа също макро видео снимане и макро картина в картина (PiP) за точно предаване на подиуми в придвижване.

Шедьовър в типичен дизайн

Mate 50 Pro бележи премиерата и на дизайна Clous de Paris, излъчващ нов тип хубост, изпипана до финален подробност.

HUAWEI Mate 50 Pro идва в два разновидността на задния корпус - стъкло и веган кожа. Стъкленият похлупак се предлага в два цвята, сребрист и черен, които придават на телефона елегантно покритие. Версията от веган кожа се предлага в оранжев цвят, въодушевен от сияйните оранжеви слънчеви лъчи.

Kunlun стъклото на екрана, употребявано в извънредната версия с веган кожа, се състои от милиарди нанометрови кристали, резултат от композитни йонни инжекции, които го вършат по-устойчиво на рухване, доказано от петзвездния документ за резистентност на рухване на стъкло от SGS в Швейцария. Това прави Mate 50 Pro първият смарт телефон, който в миналото е получил този документ, отбелязвайки още един пробив на Huawei в региона на науката. Новият водещ смарт телефон на Huawei също по този начин поддържа IP68 водоустойчивост до 6 метра под вода, което разрешава по-висока издръжливост във влажна и прашна среда.

Мощна продуктивност

HUAWEI Mate 50 Pro е основан на технология, която доста покачва продуктивността. SuperHold разпределя интелигентно паметта, с цел да обезпечи безпроблемно справяне с доста задания по едно и също време. SuperRender понижава потреблението на сила посредством междукадрово предсказание на равнище пиксел, като поддържа игрите постоянни при високи кадрови честоти и предотвратява прегряване. SuperStorage отстранява дублиращите се файлове и компресира рядко употребяваните приложения. Това икономисва до 20 GB (на телефон с 256 GB ROM), оставяйки повече място за фотоси и видеоклипове, снимани от потребителите.

Иновативният режим за икономисване на сила задейства функционалността SuperEnergy Boosting, която ви дава още три часа в режим на подготвеност или 12-минутен диалог, даже когато равнището на батерията падне до 1%,.

Сигурност и дискретност

Специално внимание е обърнато и на функционалностите за дискретност и сигурност. Privacy Center записва данните на приложенията, които имат достъп до сензитивна информация в действително време, а Security Center дава цялостна моментна картина с информация за сигурността на телефоните като следи интензивността в App Lock, Password Vault, File Safe, Find Device и други Това разрешава на Security Center да открива всевъзможни необикновени действия и да споделя подобаващи рекомендации за отбрана на устройството. HUAWEI Mate 50 Pro също поддържа Image Privacy Protection, което значи, че когато споделяте изображение, телефонът автоматизирано изтрива сензитивна информация, като местонахождение и час.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР