На официална церемония във Велико Търново кандидатът за кмет на

...
На официална церемония във Велико Търново кандидатът за кмет на
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова получи награда за най-добър ръководител на училище

На публична гала във Велико Търново претендентът за кмет на Община Русе, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, инж. Диана Иванова получи Годишната премия в категория „ Ръководител на обучителна институция “ за активността си като шеф на Професионалната гимназия по облекло „ Недка Иван Лазарова” и принос към развиването на бранша за образование на възрастни, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



Училището с обичаи в професионалното обучение и образование на възрастни за поредна година взе присъединяване в Националните дни за учене през целия живот 2019 по план „ Националните координатори в осъществяване на Европейската стратегия за учене през целия живот”, сбъднат с финансовата поддръжка на Програма „ Еразъм+ “ на Европейския съюз.



Инициативата, проведена от Министерство на образованието и науката, се организира в гр. Велико Търново в наличието на Даниел Панов, който се кандидатира за нов мандат като кмет на града.



Наградите бяха връчени от инж. Таня Михайлова – заместник-министър на образованието и науката и проф. Любомира Попова – регионален шеф на Велико Търново. С мисъл за просперитета на професионалното обучение в България и ученето през целия живот, форумът събра към една маса представители на професионални гимназии, на синдикални и неправителствени организации, центрове за професионално образование, регионални администрации, бизнеса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР