На официална церемония, провела се на 27 ноември в София, DS

...
На официална церемония, провела се на 27
ноември в София, DS
Коментари Харесай

DS 3 CROSSBACK спечели наградата за SUV до 4,40 м в конкурса TEST THE BEST на AUTOBILD BULGARIA

На публична гала, провела се на 27 ноември в София, DS 3 Crossback бе отличен с приза SUV до 4,40 м на 2019 година в състезанието TEST THE BEST на AUTOBILD BULGARIA.
Наградата одобри Станислав Панчев, мениджър развиване на София Франс Ауто, с думите: „ Това е извънредно признание за нас, в годината, в която София Франс Ауто стана извънреден вносител на марката DS Automobiles в България. “

През 2019 година София Франс Ауто добави в портфолиото си DS Automobiles - премиум марката на PSA Group. Водена от авангардния дух и подкрепена от изключителното наследство на 1955 DS, марката DS Automobiles цели да привнесе френския разкош в автомобилната индрустрия.

С експресивен жанр и изключителни размери, разполагаем и в 100% електрическа версия, DS 3 CROSSBACK е по едно и също време градски автомобил и автомобил за дълги пътувания за всички, които търсят стилно, динамично и елегантно привличане. С този модел DS Automobiles освен превзема нов сегмент, само че и заявява позицията си на представител на френския “savoir-faire “ и технологичност в автомобилната промишленост. DS 3 CROSSBACK e автомобил, който разчупва кодовете със своя скулптуриран дизайн и високотехногично съоръжение.

*Източник: www.dsautomobiles.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР