На официална церемония Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател

...
На официална церемония Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател
Коментари Харесай

Петя Димитрова с награда „Банкер на годината“ за лидерски умения и динамично развитие

На публична гала Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на Пощенска банка, бе отличена със специфичната премия „ Банкер на годината 2020 “ за проявени лидерски умения и динамично развиване.

Призът ѝ беше връчен от министъра на стопанската система Лъчезар Борисов. Това е общо пето отличие за госпожа Димитрова, откакто бе удостоена със същата премия през 2012, 2015, 2017 година, а през 2019 година бе наградена за извоюваното доверие на акционерите на банката и потвърдените умения да управлява екип.

„ Преди всичко благодаря на сътрудниците от моя екип, с които през тази предизвикателна годината положихме доста старания да бъдем част от решенията и резултата.

В тази невиждана обстановка имам вяра, че това и отсега нататък ще бъде по този начин. Също по този начин, бих желала да благодаря на всичките ни клиенти, акционерите и мениджмънта на Юробанк за това, че останаха дружно с нас и сполучливо преминахме през сложните месеци “, уточни в словото си пред гостите Петя Димитрова.

Наградите „ Банкер на годината “, които обичайно се провеждат от в. „ Банкер “, се организират за двадесет и седми път и отличават най-успешните банкови мениджъри в страната, които през годината са посочили забележителни мениджърски умения, а ръководените от тях институции регистрират растеж във финансовите резултати по всички пет индикатора.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР