На официална церемония бе поставено началото на изграждането на производствения

...
На официална церемония бе поставено началото на изграждането на производствения
Коментари Харесай

Започна изграждането на завод за захарни изделия във Враца

На публична гала бе сложено началото на построяването на индустриалния комплекс за захарни произведения. Инвестицията е в размер на 18 милиона лв., базата на новото произвеждане ще бъде ситуирана на повърхност от 5000 кв.м. /в непосредственост до заводите на МД Електроник и Теклас България/.

Съсобственикът на компания „ Синьо лято 23 “ ООД - Тони Христов благодари на кмета Калин Каменов и локалната администрация за поддръжката и съобщи, че инвестицията е дълготрайна, тъй като Враца има капацитет за осъществяване на огромни планове в областта на производството.Кметът Калин Каменов изрази убеденост, че напълно скоро във Враца ще започва още едно произвеждане, което ще обезпечи нови работни места и дълготрайни партньорства с локални компании и бизнесмени.

Представителят на фирмата-изпълнител на градежа ILPM – Кристина Димитрова - бе безапелационна, че комплексът ще бъде построен до 12 месеца.Церемонията продължи с водосвет и алегорична първа копка на новия цех в града.

На събитието участваха още: ръководителят на Общинския съвет доктор Владимир Христов, управителният екип на локалната администрация, представители на заводите МД Електроник и Теклас България.Инвеститорът е на пазара със захарни произведения от 2007 година.

Зад името на компанията BG LINE са обединени 6 индустриални бази от разнообразни градове на България.

Общо в производството и търговията зад марката - BG LINE стоят над 500 души. Продуктите на компанията са познати освен в Европа, само че и в Ирак, Сирия, Либия, Йемен, Мароко, Палестина и доста други страни.

+
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg