На официална пресконференция днес бе оповестено, че Sportal.bg и Sportal

...
На официална пресконференция днес бе оповестено, че Sportal.bg и Sportal
Коментари Харесай

Женското футболно първенство вече по Sportal.bg и Sportal TV

На публична конференция през днешния ден бе оповестено, че Sportal.bg и Sportal TV ще излъчват най-интересните мачове от пролетния сезон на Женското футболно състезание, носещо името SWISS CAPITAL LEAGUE. Нашата медия ще бъде основен медиен сътрудник на женския ни футбол. Всяката неделя в нашата медийна платформа ще ставате очевидци на най-интересните срещи от акцията, като още тази неделя ще станете очевидци на дуела сред и.

Съвсем скоро в уеб страницата Sportal.bg ще бъде основана нова категория " Женски футбол ", в която ще откривате неповторимо наличие, обвързвано с футболното състезание.

Ето какво показа и представителят на Sportal.bg Мартин Томанов, който взе присъединяване в днешния брифинг дружно с Румян Вълков и Таско Тасков.

" Не единствено директните предавания. Не са задоволително новините за женския футбол като цяло. Силата на Sportal.bg е точно това - повече публикации и повече фотоси. Смятам, че имаме една добра гледаемост на мачовете, които излъчваме. Струва ми се, че Локомотив (Пд) против Етър ще бъде положително начало. Вярвам, че в бъдеще ще наложим и жена-коментатор. От позиция на провокациите сме отворени на всевъзможни решения. Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР