На официална пресконференция днес бе оповестено, че Sportal.bg и Sportal

На официална пресконференция днес бе оповестено, че Sportal.bg и Sportal ...

Женското футболно първенство вече по Sportal.bg и Sportal TV

На официална пресконференция днес бе оповестено, че Sportal.bg и Sportal TV ще излъчват най-интересните мачове от пролетния сезон на Женското футболно първенство, носещо иметоSWISS CAPITAL LEAGUE. Нашата медия ще бъде главен медиен партньор на женския ни футбол. Всяката неделя в нашата медийна платформа ще ставате свидетели на най-интересните срещи от кампанията, като още тази неделя ще станете свидетели на двубоя между и .

Съвсем скоро в сайта Sportal.bg ще бъде създадена нова категория "Женски футбол", в която ще откривате уникално съдържание, свързано с футболното първенство.

Ето какво сподели и представителят на Sportal.bg Мартин Томанов, който взе участие в днешния брифинг заедно с Румян Вълков и Таско Тасков.

"Не само преките излъчвания. Не са достатъчно новините за женския футбол като цяло. Силата на Sportal.bg е именно това - повече статии и повече снимки. Смятам, че имаме една добра гледаемост на мачовете, които излъчваме. Струва ми се, че Локомотив (Пд) срещу Етър ще бъде добро начало. Вярвам, че в бъдеще ще наложим и жена-коментатор. От гледна точка на предизвикателствата сме отворени на всякакви решения. Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg

Източник: sportal.bg