На официална онлайн церемония се състоя връчването на наградите на

...
На официална онлайн церемония се състоя връчването на наградите на
Коментари Харесай

BILLA App е Продукт на годината в категория Приложения и програми за лоялност

На публична онлайн гала се състоя връчването на премиите на авторитетния интернационален конкурс за нововъведения в потребителския бранш - " Избран артикул на годината ". BILLA България завоюва първо място и получи отличие в категория " Приложения и стратегии за преданост " с помощта на нововъведените цифрови функционалности и преимущества при извършване на покупки, които приложението BILLA App дава по отношение на самостоятелните потребителски привички на ползвателя си.

Конкурсът се провежда за пета поредна година, а спечелилите в категориите се излъчват посредством без значение национално представително изследване, осъществено за България от авторитетна изследователска организация Nielsen International измежду 2000 респонденти, следвайки неповторимата методология на програмата.

Отличеният артикул BILLA App съставлява дигитализиране на към този момент съществуващата стратегия за преданост - BILLA Card. С нов, съвременен и забавен метод за прилагане, наличен посредством събаряне на гратис мобилно приложение, BILLA App се употребява бързо и елементарно през телефон, без да е належащо притежанието на пластика. На база самостоятелното си търсене, всеки един клиент получава специфични предложения на обичани артикули, голям брой спомагателни и потребни функционалности като лист за извършване на покупки, лични ваучери за отстъпки, както и 10% отстъпка за рождения си ден.

" Изключително сме щастливи да получим това толкоз високо отличие след една сложна и предизвикателна за всички нас година. Това е самопризнание освен за сполучливото цифрово развиване на BILLA, само че и за всички, които работиха неуморно и не престават да избират нашите артикули. Благодарим за доверието на всички наши клиенти и сътрудници. Тази премия е заричане, че ще продължаваме да се развиваме, с цел да бъдем съвременна и потребителски насочена компания ", разяснява Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

В състезанието " Продукт на годината " могат да вземат участие артикули и услуги, стартирани на българския пазар през последните 18 месеца. Те би трябвало да показват нововъведения, свързани с функционалност, дизайн, опаковка, състав и други Във всяка обособена категория Победителят е единствено един и той получава извънредно лиценза на премията и опцията да употребява разпознаваемото алено лого безкрайно в своите маркетингови и обществени връзки на продукта или услугата за една година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР