На някои хора този месец им върви повече отколкото на

...
На някои хора този месец им върви повече отколкото на
Коментари Харесай

Кои са трите най-късметлийски зодии през Юни 2021?

На някои хора този месец им върви повече в сравнение с останалите. Нека забележим кои са трите най-късметлийски зодии през юни на тази година. 

Телец 

Всеки път, когато Венера е в небето и прави своето нещо, вие, Телец, сте съществено наранени от това. И когато Венера тригонира Юпитер, като че ли всичко, което в миналото сте обичали, внезапно се появява, с цел да ви покаже какъв брой сте обичани в подмяна. Юпитер е планетата на напредък, разширение и безкрайна креативна мощ - тригон с Венера усилва всичко, което Венера значи за вас, което е любовта на колегата, фамилията и себе си.

Как това ви прави късметлия?

Този тригон е вашата избавителна благодат; идва на вас в този момент, през юни, да ви уведомим, че всичко не е изгубено - при положение, че може би сте си помислили, че е по този начин. Може да се влюбите - или просто да се потопите толкоз в любовта на другари, че да изпитате еуфория. Хората отварят ръцете си за вас - вие сте издирван човек и това, скъпи Телец, е в действителност всичко, което в миналото сте желали: да бъдете обичани, обожавани, обгрижвани - уважавани. Перфектният кръг, който се образува от тригона на планетите, се демонстрира като вас, заобиколен от съвършен кръг от любящи другари. 
 Кои са трите най-миролюбиви зодии? Кои са трите най-миролюбиви зодии?
Има хора, които просто носят своя вътрешен мир и това се вижда отдалеко. Нека забележим кои са трите най-миролюбиви зодии:  1. Рак&nb...

Везни 

Подобно на Телец, вие, Везни, също се управлявате от планетата Венера и по тази причина ще се възползвате от този тригон по брилянтни и явни способи. Ще видите това проявяване във вашата лична харизма и това, което се схваща под това, е, че освен имате мощно въздействие върху хората, ползата им се основава на същинската религия и религия във вас. Сякаш всичко, за което в миналото сте работили, е дефинитивно, в този момент, признато. Вие сте човек, който, в случай че решите, може да се издигне на ново равнище и в случай че помагането на хората е част от този проект, ще съумеете с разнообразни цветове, просто тъй като хората не могат да устоят на вашите прелести. Това не е просто линия, Везни, това е същинската сделка; можете да извършите същинска разлика, просто като участвате в смяната, която желаете да видите. По време на този пренос няма да ви липсва обич и тя ще ви разреши да се отворите към опциите на това какво може да почувства смислената обич и връзка. Ако в миналото е имало късмет да рискувате с обич - това е тригонът за вас. Грабнете цялата обич, изяжте всички положителни закуски, похарчете всички пари (добре, не „ всичко “...) и знайте, че всичко, което давате в любовта, се връща при вас в обилие. 

Стрелец 

Докато предходните знаци се ръководят от Венера, вие се управлявате от Юпитер и както всеки Стрелец знае, тази планета е толкоз мощна, колкото получава, когато става дума за разширение на съзнанието, креативна мисъл и проницателност. Това, което ще ви донесе този тригон, е дълбока, удовлетворяваща обич към себе си, която ще пристигна дружно със самоуважението и самочувствието. Не че в миналото ви е липсвала някоя от тези черти, само че дали в миналото сте съумели да ги приложите, както е допустимо, с помощта на тригона на Венера Юпитер? Може би да, само че повече от евентуално не. Тук точно аспектът на Венера дава подтик на способността ви да се изразявате, с цел да могат другите да се учат и да порастват. Ти си Юпитер! А Венера е Музата, която подтиква голямото ви въображение. Предполагам, че сте родени на Земята, тъй че това основава тригона, а за Стрелец това значи чисто достижение. Вие сте подкрепени от Вселената. С любовта към себе си заключена, в този момент имате смелостта и нервите да създадете гражданска война и вашата стрела наподобява като че ли е ориентирана към изкуствата. Вървете напред и творете! Създавайте по този начин, както в никакъв случай до момента не сте създавали.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР