На някои хора им е писано да намерят сродните души

...
На някои хора им е писано да намерят сродните души
Коментари Харесай

Просвещението

На някои хора им е писано да намерят сродните души в този живот. Те имат вяра, че връзката с човек, който е тяхната сродна душа, ще бъде лека, сантиментална, вълшебна и уравновесена. Мнозина също имат вяра, че имат единствено една идеална половинка, която е и тяхната сродна душа.

Те усещат, че имат потребност от сродна душа, която да ги приключи като персони. Този или тя, с който могат да станат едно. Много се натъртва на това от хора, които са по-духовно осъзнати и хората са били подведени от концепцията какво е единение към цялото.

Разпознаване на сродните души

Сродните души идват в живота ни под доста форми. Това могат да бъдат нашите сътрудници, нашите деца, нашите родители, близки хора, нашите сътрудници. Отношенията ни с тях могат да бъдат здрави, само че и проблематични.

 Сродните души и душевните взаимоотношения

Никоя сродна душа не има намерение да поеме живота на другата душа

и да заеме нейното място в тяхното благоденствие. Сродните души са души, които са в живота ни, с цел да вземем уроци от тях и сме споделяли минали животи с тях в предишното в разнообразни връзки.

По-долу е даден лист на душевните връзки на Земята, като се стартира с най-широката им връзка:

Души: Всички ние имаме връзки и връзка с доста хора в този живот и в доста животи, с цел да изживеем живота и да се поучим от връзката си с тях. Различните хора, с които влизаме в контакт в този живот, нормално не ни карат да усещаме нравствен контакт и могат да бъдат открити в нашата работа, черква и други обществени групи, в които участваме.Сродни души: Има по-малко сродни души в живота ни и ние ги намираме в нашето семейство, близки другари и от време на време нашите сътрудници. С тези хора усещаме по-голяма непосредственост от другите към нас.Души близнаци: Те са нашите най-разкриващи взаимоотношения и доста по-рядко се срещат в живота ни. Тези души нормално са дружно, с цел да работят дружно с значими уроци като гибел, увреждания, компликации (финансови, емоционални) и заболявания, или с цел да реализиран нещо значимо дружно. Пламъците на близнаците имат самостоятелни съглашения, преди да се материализират във физическа форма.
 Сродните души и душевните взаимоотношения

Вашата душа има съглашение с душа близнак

и това се прави единствено с един пламък във всяко олицетворение. Две сродни души се съгласяват да се съберат за избран интервал от време, с цел да си дадат един на различен доста характерни уроци. Обикновено тези близнаци споделят редица въплъщения в разнообразни взаимоотношения между тях, до момента в който договорът и интеграцията приключат и връзката с пламък близнак се разпадне.

Две души, които съвършено се допълват взаимно, са души,

които споделят сходни личностни черти в съвършен баланс. Всяка душа има 1-2 съвършени сродни души в цялата галактика и намирането на тази съвършена сродна душа е съвсем невероятно. Съвършено допълващите се души рядко идват на Земята дружно и единствено когато имат голяма задача, която ще изисква цялостната им съгласуваност, учредена на филантропична цел, те ще могат да бъдат открити дружно.

Перфектно допълващите се души ще имат безусловно обединяване или разделяне и няма междинно нещо. Отношенията им ще бъдат или доста положителни, или безусловно неприятни. Двете половини на едно цяло са най-висшата връзка на самостоятелни души, която може да се откри на Земята и е даже по-рядко срещана на Земята от допълващите се души.

Рискът с двете половини в безспорен съюз е, че като са дружно е толкоз прелестно и пълноценно, че доста пъти едната е погълната от другата и дружно реализират доста малко макар цялото им непрекъснато съдействие, което се задейства от наличието на едната и на другият в тази връзка. Двете половини на едно цяло са мъжката и женската страна на цялото.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg