На нощни купони се отдаде фолкпевицата Нелина след раздялата си

...
На нощни купони се отдаде фолкпевицата Нелина след раздялата си
Коментари Харесай

Нелина Поля Раздялата С Митко Пайнера

На нощни купони се отдаде фолкпевицата Нелина след раздялата си с Митко Пайнера. След многогодишно музикално съдействие пътищата на двамата се разделиха и не чак толкоз изненадващо изпълнителката на “Бял мерцедес ме преследва в живота” разгласи, че ще се самопродуцира. Така тя последва образеца на сътрудниците си Константин и Бони.

Вместо да изпада в меланхолия и да се самосъжалява, Нелина отпътува за родното Черноморие и реши да се позабавлява в духа на августовските купони. В компанията на своя другарка тя събира загар по плажовете, а вечер събира мъжки погледи.

Преди няколко вечери Нелина разпускала в компанията на Софи Маринова, с която се засичат в нощно заведение. С типичния си позитивизим Софка насърчила колежката си, че е постъпила вярно, и й отправила няколко музикални поздрава.

През последните години Нелина не беше измежду топимената в “Пайнер” и изявите й бяха най-вече епизодични. Не снимаше доста клипове, а поканите за участия бяха необичайност. Вероятно Пайнера е усетил, че не може да печели положителни пари от изпълнителката си, и по тази причина двамата са решили, че е по-добре всеки да поеме по пътя си. За смяната в професионалния си живот Нелина загатна по-рано през годината със свое любопитно изявление, написа България през днешния ден.

“Мисля, че човек не би трябвало да тъпче на едно място, а непрекъснато да пробва нови неща, тъй като другояче защо ти е този живот”, съобщи певицата, която набра известност през 90-те години на предишния век.

Певицата не крие, че самата тя постоянно се старае да открива нови пътища, да търси особеното, тъй като в противоположен случай, когато човек заоре на едно място, му става скучно и безинтересно. Изпълнителката даже дава образец със себе си – началото на кариерата й е било главно с фолклор, само че по-късно е решила да разгърне своя диапазон и го е обогатила с осъществявания на гръцка, сръбска, балканска музика, попфолк и др.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР