На никой не му е лесно да преминава през трудностите

...
На никой не му е лесно да преминава през трудностите
Коментари Харесай

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 10 – 14 май

На никой не му е елементарно да минава през компликациите на живота, само че от време на време от нас се изисква да проявим мощ, воля и темперамент, с цел да можем да се оправим с проблемите и тестванията, които ориста ни е отредила.
3 са зодиите тази седмица, на които сигурно няма да им е елементарно. Те ще се усещат попаднали в невъзможност и ще сведат глави. Уверяваме ги, че сложният интервал скоро ще отмине и в живота им ще се появят безчет мотиви за усмивки и наслада.
Ето кои са зодиите, на които ще им се наложи да се изправят пред компликации и премеждия:
Близнаци
Близнаците не обичат да излизат от зоната си на комфорт. Това тях не ги стимулира, а тъкмо противоположното. Те са привикнали да си основават уют на всички места, без значение от събитията. Тази седмица обаче ще усетят, че някой се пробва да разбие стените на техния комфорт и това мощно ще ги раздразни.
Много е евентуално повода за страданието им да се дължи напълно на нов човек, появил се в живота им. Той ще опита да проникне в тяхното персонално пространство, а те не са по никакъв начин гостоприемни и не откриват елементарно душата си пред непознати.

Лъв
Горделиви по природа, Лъвовете не са от хората, които обичат измененията. Тази седмица обаче ще им се наложи да се примирят със протичащото се. Много е евентуално представителите на зодията да бъдат освободени от служба и да би трябвало да се впуснат в търсене на нова работа. Макар никой да не обича измененията, те ще бъдат принудени да ги одобряват като нещо обикновено, което е част от живота.
Не споделяме, че ще им бъде елементарно, само че имаме вяра, че ще се оправят сполучливо и с това и ще продължат напред с високо вдигната глава, както до в този момент.
 Дневен любовен хороскоп за 10 май (Част 2) Дневен любовен хороскоп за 10 май (Част 2)
Везни Представителите на зодията ще се усещат раними през днешния ден. Разговорите с половинката все по-често водят до кавги и връзките им...
Водолей
Водолеите ще бъдат в клопката на своите мисли през новата седмица от месец май. Те ще изпитат мощна нужда да трансформират нещата, което не им се нравят. Ще стартират изначало всичко това, което до този миг не им се е получавало.

Много е евентуално да имат финансови проблеми и точно това да е довело до страданието, което ще изпитат.
Независимо от компликациите и перипетиите, които ориста е подготвила за всеки от нас, по-важно е да умеем да ги одобряваме като нещо изцяло обикновено и в никакъв случай да не се предаваме!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР