На неприятна ситуация стана свидетел пловдивчанин.Той видял как мъж захвърля

...
На неприятна ситуация стана свидетел пловдивчанин.Той видял как мъж захвърля
Коментари Харесай

Заснеха мъж, извършил спорна проява СНИМКИ+ВИДЕО

На неприятна обстановка стана очевидец пловдивчанин.

Той видял по какъв начин мъж захвърля тротинетка за споделено пътешестване в тревата на основен бул..

Ситуацията е заснетана тротора на бул. " Васил Април ", а местоположението е на броени метри от Второ районно управление (на МВР).

Мъжъг, който е с колело, подвига една от тротинетките и я хвърля на тревата. До нея се вижда електрическо транспортно средство, което към този момент лежи там.

След това той се качва на велосипеда си и продължава по своя път.

Ситуацията възмущава някои пловдивчани, само че други поддържат постъпката на мъжа. Те означават, че постоянно тротинетките биват паркирани по този начин, че пречат на останалите участници в придвижването. Вижте някои от мненията на пловдивчани:

" Сега като няма регистрационен номер, по какъв начин ще го определите от къде е ", написа Дамян Станчев, който популяризира фрагментите в мрежата.

" На нищо не му пречеше. Можеше да си дръпне колелото и да потегли ", счита Катя С.

" Подкрепям го с две ръце! Зарязват ги където им пристигна -  велоалеи,тротоари,спирки и прочие, и пречат на естественото прекосяване! ", разяснява Иван К.

Електрическите тротинетки постоянно са обект на вандалски прояви. В Пловдив някои от тях се озовават на най-странни места. Пловдивчани видяха някои от тях в река Марица, а друга се озова на дърво.

 









 





 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР