На нееднократно обвиняваният в сексуален тормоз актьор Куба Гудинг младши

...
На нееднократно обвиняваният в сексуален тормоз актьор Куба Гудинг младши
Коментари Харесай

Още един носител на "Оскар" бе признат за виновен в изнасилване

На неведнъж упрекваният в полов тормоз артист Куба Гудинг младши може да му се наложи да заплати милиони долари обезщетение на жена, която го упрекна в обезчестяване. Федерален арбитър от Манхатън го призна за отговорен по заведено от нея гражданско дело, което носителят на " Оскар " реши да пренебрегва, оповестява уеб сайтът PageSix. 

Съдията Пол Кроти е издал решение против артиста от " Джери Магуайър " (за който има и " Оскар " за поддържаща роля), " Пърл Харбър " и " Колкото толкоз "  по делото. Предпочелата да остане анонимна жена е завела желае под псевдонима Джейн Доу. Тя твърди, че Гудинг я е изнасилил през август 2013 година, откакто я срещнал във ВИП секцията на заведение в Гринич Вилидж, Ню Йорк. Сред това я поканил в хотелска стая в " Мърсър ", където се възползвал двукратно.

Тъй като актьорът не е взел участие в делото, заведено през август 2020 година, нито е ангажирал бранител, съдът е приел, че той не отхвърля обвиняванията, написа Кроти в решението си. Гудинг има период до началото на септември, в който би трябвало да отговори на обвиненията - в противоположен случай съдията ще вземе дефинитивно решение за размера на компенсацията. Жената желае 6 милиона $.

До август 2020 година, когато бе заведено въпросното дело, 30 дами са упреквали артиста в сексуален тормоз — най-често нежелано допиране. Но Гудинг-младши има и официални обвинения за три случая, всеки от които е довел до полово принуждение или и/или сексуална корист от трета степен — това е и повода от 2019 година  да не е получавал нови функции. Той не се признава за отговорен по никой от случаите. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР