На най-светлия християнски празник Воскресение Христово „Забраненото шоу на Рачков“

...
На най-светлия християнски празник Воскресение Христово „Забраненото шоу на Рачков“
Коментари Харесай

„Забраненото шоу на Рачков“ отбеляза с концерт Великден

На най-светлия християнски празник Воскресение Христово „ Забраненото шоу на Рачков “ зарадва феновете на NOVA с „ Великденски концерт “. Разнообразни музикални осъществявания, зашеметяващи реализатори, занимателни скечове и празнично въодушевление извършиха сцената със светлина и усмивки на Великден.

Едни от най-успешните български звезди, представяли България на влиятелния интернационален песенен конкурс „ Евровизия “ се събраха на една сцена за общо осъществяване. Стунджи, Поли Генова, Крисия алегорично изпратиха тазгодишния участник в конкуренцията Виктория Георгиева с музикален микс от песните, с които те са се явили на „ Евровизия “ през годините. Под светлината на прожекторите Виктория показа „ Growing Up Is Getting Old”, a продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян пожела триумф на младата певица.

В началото на шоуто Наско от Б.Т.Р., Маги Джанаварова и Рафи поздравиха феновете с фрагмент от мюзикъла „ Иисус Христос Суперзвезда “, а по-късно Поли Генова разгласи концерта си в Античния спектакъл в Пловдив за първи път в ефира на NOVA. Един от най-обичаните български реализатори Любо Киров също усмихна с обичана ария и описа за някои от най-важните знаци на днешния празник и на Християнството.

Черешката на торатата на вечерта бе появяването на артиста Виктор Калев. Той съумя да донесе усмивки и доста смях на всички в студиото и пред телевизионния екран. Актьорът бе провокиран от Рачков да влезе в едни от най-култовите си комедийни облици през годините и също да се включи във Великденския концерт, изпявайки „ На прощаване “ и „ Детски спомен “.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР