На национално ниво ние не знаем коя е управляващата коалиция

...
На национално ниво ние не знаем коя е управляващата коалиция
Коментари Харесай

Марешки: Не знаем коя е управляващата коалиция

На национално равнище ние не знаем коя е ръководещата коалиция и никой не смее да зададе този въпрос. Това съобщи в студиото на " Още от деня " водачът на партия " Воля " Веселин Марешки. Обединени патриоти и ГЕРБ нямат болшинство в Народното събрание и никой не знае с кого ръководят те, добави политикът.

Марешки разяснява и оспорваните диспути в Народното събрание през днешния ден във връзка измененията в Наказателно-процесуален кодекс, касаещи отпадането на съкратеното правосъдно разследване.
Веселин Марешки, водач на " Воля ": Убийците са си убийци и няма по какъв начин да им опрощаваме каквото и да било, да ги поучават юристите да си признават и по този начин да смекчават своята виновност. Кой каквото си е надробил, това да си сърба.
Относно идните локални избори, Марешки съобщи, че чака за партията си две огромни достижения - победа най-малко в един регионален град и най-малко балотаж за претендент за кмет в София инж. Пламен Христов.

Марешки беше безапелационен, че информацията, че счита да се кандидатира за кмет на София, е била чиста смешка. Аз съм си варненец, не си променям през шест месеца адресната регистрация, съобщи политикът.

Той разяснява и кандидатурата си за лидер на листа за Общинския съвет във Варна, като съобщи, че не счита да се връща в града и ще продължи да бъде в Народното събрание като народен представител и водач на парламентарно показана партия.
Веселин Марешки, водач на " Воля ": Имам прекомерно доста почитатели във Варна, аз не мога да ги подведа и съм направил листа за общинския съвет. Хората в нея ще свършат работата, аз не мога да свърша цялата работа.

Вижте целия диалог с Веселин Марешки във видеото!
 Марешки: Въпросът за мажоритарното гласоподаване е доста по-голям от дотациите Марешки: Въпросът за мажоритарното гласоподаване е доста по-голям от дотациите
Много комфортно всички се сетиха, че 2,5 млн. българи са дали своят вот дотацията да бъде понижена на 1 лева на референдума. Първият въпрос в този референдум о...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР