На мястото на инцидента няма спирачен път, каза директорът на

...
На мястото на инцидента няма спирачен път, каза директорът на
Коментари Харесай

Задържан е шофьорът, предизвикал жестоката катастрофа, при която загина Милен Цветков


На мястото на случая няма спирачен път, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи

Шофьорът, провокирал жестоката злополука, при която почина известният ефирен водещ Милен Цветков, е арестуван за 24 часа. Това заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. ком. Георги Хаджиев.

Фаталният конфликт сред два джипа стана край мол в София точно на Великден. Водачът на колата, блъснала автомобила на Цветков, седнал зад кормилото след приложимост на опиати. По думите на Хаджиев на мястото на случая няма следи от спирачен път.
„ При изработен тест за упойващи субстанции, тестът на 22-годишния лидер е реагирала на канабис и амфетамин. В момента той е арестуван за 24 часа. Ще бъде формирано досъдебно произвеждане ", сподели още шефът на Столична дирекция на вътрешните работи. И добави: „ Наказанието, което се планува за причиняване на гибел след приложимост на алкохол или упойващи субстанции, е от 3 до 15 години ".

„ Вчера към 18 ч. в дежурния център на Столична дирекция на вътрешните работи е постъпил сигнал за ПТП в региона на столичен мол. Водач на лек автомобил удря спрелия пред него на червен светофар автомобил, каран от Милен Цветков. Вследствие на конфликта автомобилът изхвърча на 20 метра вътре в кръстовището ", сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Екипите на Спешна помощ идват на място. Журналистът е имал пулс. Качват го и потеглят към „ Пирогов ", само че на път за там, той е умрял ", сподели още Хаджиев.

Водачът, провокирал злополуката, е от София. Той има удостоверение за ръководство на МПС от 2016 година В пътното му досие попада единствено едно нарушаване.

По информация на ПИК водачът на джипа се споделя Кристиян Иванов е наследник на изпълнителния шеф на Винпром Карнобат Десислава Пешева - Николова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР