На московското летище Шереметиево са блокирани 536 туристи, сред които

...
На московското летище Шереметиево са блокирани 536 туристи, сред които
Коментари Харесай

Стотици руски туристи не могат да излетят за Анталия заради повреди в самолетите

На московското летище Шереметиево са блокирани 536 туристи, измежду които 107 деца, които от 3 ч. тази заран не могат да излетят за турския курорт Анталия, съобщи организация Интерфакс.

Причината е в щета на самолета на самолетната компания Azur Air. От пресслужбата на Шереметиево са съобщили, че полетът за 02:50 ч. ще се реализира в 11:40. Пътниците даже са били позволени да се качат в самолета, само че автобусът още веднъж е бил отсрочен и плануван за 19 ч. Уточнява се, че за туристите ще бъде обезпечен авариен аероплан. Същата самолетна компания обаче е задържала и полета си от Анталия, вместо в 08:50 ч. автобусът е бил отсрочен за 22:25 ч.

На другото московско летище Внуково пък се е приземил пътнически Boeing на самолетна компания „ Русия “, който се е върнал наложително поради проблем с мотора. Полетът също е бил за Анталия. Командирът се свързал с диспечерите и е докладвал за отвод на един от моторите, освен това откакто набрал достатъчната височина над Черно море и прелетял съвсем половината път.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР