На модната седмица в Париж, британеца Алекзандър Маккуин показа колекцията

...
На модната седмица в Париж, британеца Алекзандър Маккуин показа колекцията
Коментари Харесай

Колекция на Alexander McQueen - Пролет 2010

На стилната седмица в Париж, британеца Алекзандър Маккуин сподели сбирката си пролет 2010, която мина под мотото “Произход на типовете ”.

Модният гамен, както го беше нарекъл един път Пако Рабан, сподели коктейлни рокли, които изглеждаха направени от кожата на незнайни влечуги, само че се оказа, че това е просто особено обработен шифон. Обувките бяха невероятно високи и извънредно неуместни.

В колецията се видя изискана кройка и доста плисета, които създаваха странни размери по раменете, ханша и бедрата, а металните елементи допъваха чувството за разкош. После на сцената се появиха инсекти, летящи създания и даже бухали – или най-малко техните изображения по облеклата на подиума.

Не липсваха и морските жители, поради които облеклата бяха решени в синьо, алено и сиво, както и не толкоз нормалните светлокафьво и жълтеникаво. В края на шоуто се появи манекенка с рокля и гамаши, обсипани със златни копчета, която постави точка на дефилето, несъмнено от множеството присъстващи като безусловно необикновено.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР