На международната писта Zuera в Сарагоса (Испания) един изцяло електрически

...
На международната писта Zuera в Сарагоса (Испания) един изцяло електрически
Коментари Харесай

Seat Mo 125 с рекорд на Гинес - видео

На интернационалната писта Zuera в Сарагоса (Испания) един напълно електрически скутер Seat Mo измина 2588 километра в 24-часово щафетно шофиране и 24 часа единствено с един водач, като усъвършенства два международни върха на Гинес по едно и също време. На 8 ноември Seat Mo 125 Performance ще бъде публично показан на мотоциклетния панаир EICMA в Милано.

„ Seat MO 125 Performance ще бъде на път доста скоро “ - изяснява Лукас Казасновас, ръководещ шеф на Seat MO - „ Той е градски и състезателен в това време, устойчив и чевръст във всяка обстановка. Отличното му показване при двата опита за връх е резултат от непрекъсната, щателна работа в региона на научните проучвания и разработките, както и в качеството, с цел да се развие от пускане на предходната версия преди две години. "

Seat MO 125 Performance счупи предходния връх в 24-часовия щафетен тест. Петима опитни водачи на дълги дистанции изминаха към 1430 километра - повече от два пъти повече от предходния международен връх. Пилотите се редуваха на всеки 50 минути с всяка промяна на батерията. След щафетата журналистът Валерио Бони се оправи самичък с второто предизвикателство за Seat MO 125 Performance.



Това не беше първият 24-часов международен връх за италианеца, само че първият с напълно електрическо транспортно средство. По време на независимото си пътешестване той изминава към 1158 километра. Наред с почасовите прекъсвания за зареждане, той си направи 40-минутна отмора, с цел да презареди личната си батерия.

Насоките за Световните върхове на Гинес са прецизни, само че положителната подготовка и работата в екип, и не на последно място надеждността на Seat Mo 125 Performance направиха опитите за връх вероятни, акцентира Казасновас.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР