На медийна, закуска в първата изградена академия на балканите LG

На медийна, закуска в първата изградена академия на балканите LG ...

LG представи най-новото поколение виисокотемпературна термопомпена система Therma V.


На медийна, закуска в първата изградена академия на балканите LG представи новостите и иновациите в областта на климатичните технологии през 2018 година с фокус върху единствената по рода си LG Therma V система.

Какво представлява LG Therma V системата:

THERMA V е отоплителна система въздух-вода от LG, снабдена с модерна технология, която пести енергия.

THERMA V е предназначена за новопостроени или реновирани сгради, тя може да бъде използвана при различни отоплителни решения - от подово отопление до производство на топла вода с няколко затоплящи източници.

По-висока енергийна ефективност,чрез прилагане на ефективен компресор и структура с оптимален дизайн се постигат по-голямо енергоспестяване и по-ниски разходи за работа,които позволяват по-бързо възстановяване на първоначалната инвестиция.

Помпите въздух-вода са перфектно решение за охлаждане и отопление по наистина компактен начин.Продуктът LG THERMA V е 4-пъти по-енергоефективен от системата с електрически котел, тъй като използва енергия от външна околна среда. Инверторна технология на LG осигурява отлична енергийна ефективност с оптимални компоненти като водна помпа, топлообменник и двигател на вентилатора.

Предлагат се термопомпи от 3 kW до 16 kW.

Топлинния обхат за външната температура е до -20⁰С, а температурата на нагрятата вода може да достигне максимум 57 градуса. Технология за управление на налягането осигурява стабилна отоплителна мощност при ниски температури.

Модулите THERMA V позволяват използване при различни приложения - ново строителство и реконструкции.

Удобство, лесно управление и обслужване чрез прилагане на съвременни технологии.Източник: cross.bg