На криптовалутния пазар отдавна цари относителна стабилност и няма резки

...
На криптовалутния пазар отдавна цари относителна стабилност и няма резки
Коментари Харесай

Цената на биткойна рязко скочи и прехвърли $7500

На криптовалутния пазар от дълго време царува относителна непоклатимост и няма внезапни промени на курсовете. През последните няколко месеца Bitcoin курсът устойчиво се задържа в границите на 5000-6500 американски $, само че през вчерашния ден главната криптовалута внезапно нарастна. Всъщност, това е първата внезапна смяна на курса от доста месеци.
Сайтът Coindesk, извършващ обстоен мониторинг на всички криптовалути заяви, че за едно денонощие – от 17 към 18 юли Bitcoin курсът е повишен от $6700 на $7400 . Днес 1 BTC се търгуваше при цена $7340,5, само че по-късно се задържа към $7400 и по-точно, доближи $7 339.



Интересно е, че дружно с биткойна нарастнаха и другите съществени криптовалути. Ethereum нарастна от $470 на $510, Bitcoin Cash – от $800 на $860, а Litecoin – от $80 на $90. Но в края на днешния ден започнаха да се връщат към предходните цени.

Засега не може да се каже, че криптовалутният пазар се възвръща. Причините за този растеж са няколко. Чикагската опционна борса (CBOE) разгласи следващия капиталов биткойн фонд, направените вложения от Cohen Private Ventures в хедж фона Autonomous Partners, проявеният интерес от страна на капиталовия колос BlackRock и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР