На крачка от полуфинала на втори сезон на Маскираният певец“

...
На крачка от полуфинала на втори сезон на Маскираният певец“
Коментари Харесай

Разкрита бе една от последните загадки в Маскираният певец

 На крачка от полуфинала на втори сезон на " Маскираният артист “ Златният завърши своето присъединяване в предаването, а зад маската прикрит се оказа Кристиан Кирилов. Любимият облик влезе в мощна музикална и артистична борба с осъществяването на " Кукла “ на Атлас, само че неговите съперници Макаронът, Баба Яга и Хищницата, съумяха да съберат по-висок зрителски избор. " Владо Пенев е мой същински кумир и постоянно съм желал да бъда на една сцена с него и това се случи в този момент. Искам да благодаря на целия екип. Всички са страхотни експерти. Благодаря и на всички фенове, които гласоподаваха за мен “, показа за присъединяване си в шоуто Кристиан. Златният беше един от най-загадъчните герои, за които следователите до последно имаха огромни съмнения, само че Владо Пенев и Азис съумяха да познаят риалити звездата и натрупаха нови точки за панела.

Героят на Бебето още веднъж съумя да удиви всички като част от детективския панел на шоуто. Този път под маската в действителност се криеше рапърът Криско. Още преди две седмици следователите бяха уверени, че точно той е дал живот на симпатичния облик, само че в действителност Къци Вапцаров съумя да заблуди всички. Криско се оправи ужасно с ролята на детектив и само той съумя да разобличи Петя Буюклиева. За първи път довечера и в историята на предаването в международен мащаб маските бяха подложени на същински разпити в границите на 60 секунди от панелистите. След заложените въпроси, новите имена, които се появиха измежду догатките, са на Рут Колева, Невена Цонева, Папи Ханс, Ники Китаеца, Краси Радков.  

Още две маски паднаха тази събота в най-мистериозното шоу. Специални посетители на сцената на предаването бяха Паунът и Пеперудата. В костюма на красивия Паун влезе Руслан Мъйнов и остана мистерия за панела, който се сплоти към името на Рафи Бохосян. " Исках да изпея " Цвете от луната “ на БТР с гласа на Дони, с цел да заблудя още повече всички. “, пошегува се артистът и артист за прекарването под прожекторите.

" Страхотен адреналин се изпитва на тази сцена. Чувствах се прелестно в костюма на пеперудата “, описа за страстта от присъединяване си Петя Буюклиева, която върна живот на впечатляващите криле на Пеперудата. Белослава и Катя от дует " Ритон “ бяха измежду догатките на панела, само че единствено Криско съумя да даде правилен отговор.

Четири маски не престават напред във втория сезон на " Маскираният артист “. Булката, Макаронът, Баба Яга и Хищницата ще влязат в новите борби, само че единствено трима от тях ще станат част от огромния край.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР