На корицата на августовския брой на бизнес списание Forbes виждаме

...
На корицата на августовския брой на бизнес списание Forbes виждаме
Коментари Харесай

Кайли Дженър 900 милиона долара и една корица на Forbes

На корицата на августовския брой на бизнес списание Forbes виждаме не следващия медиен или софтуерен магнат, основател на откритие за милиони или предприемач от десетилетия. Да бъде там има достойнството Кайли Дженър.

Познаваме я като доведената сестра на Ким Кардашиян, риалити звезда, гадже на рапъра Травис Скот. Tя е единствено на 20 и има 110 милиона почитатели в Instagram.

Тази цифра е директно обвързвана с друга - на наличността в банковата й сметка, макар че бледнее пред нея.

Причината Кайли да бъде на корицата на Forbes e, че е на път да стане най-младият милиардер в света. Все още тази купа е в ръцете на основателя на Фейсбук Марк Зукърбърг, който доближи милиарда си на 23.

Но с темповете, с които се развива империята Kylie Cosmetics, следващата година преподреждането е съвсем несъмнено. Сега Кайли Дженър има положение, равняващо се на 900 милиона $. И то е насъбрано единствено за двете години от старта на марката.

Най-хубавото за Дженър е, че компанията е напълно нейна. Тя се прави оценка на 800 милиона $. Останалите 100 са доходи от реклама и други действия. Явно когато се вписваш идеално в определението инфлуенсър, парите сами идват при теб.

Пред Forbes Кайли признава, че точно въздействието й в обществените мрежи е в основата на триумфа на бизнес начинанието й. Докато тя разгласява в профила си и натрупа милиони - и лайкове, и долари, за нея работят единствено 13 индивида, и то не всичките на цялостен работен ден. А нейната роля си остава най-важната - да демонстрира на почитателите си своите артикули.

Дженър има и друга, не по-малко значима роля в последните пет месеца - на майка. Тя споделя през изданието, че един ден щерка й Сторми ще наследи до тогава сигурно милиардния бизнес. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР