На компанията Twitter може да бъдат наложени глоби или други наказания,

...
На компанията Twitter може да бъдат наложени глоби или други наказания,
Коментари Харесай

ЕС заплаши Мъск, какво става

На компанията Twitter може да бъдат наложени санкции или други санкции, в случай че не се преценява с наредбите на Европейския съюз, съобщи през днешния ден комисарят по въпросите на вътрешния пазар Тиери Бретон, представен от ДПА.

" Абсолютно несъмнено е, че в случай че Twitter не се преценява с европейските разпореждания, компанията ще бъде санкционирана. Ако нарушаванията продължат и по-късно, може да спрем платформата в Европа ", предизвести Бретон в изявление пред немския в. " Функе " и френския в. " Уест-Франс ", осведоми Българска телеграфна агенция.
-->
" Следим деликатно какво става с Twitter след закупването му от Илон Мъск ", акцентира еврокомисарят и разгласи, че ще има поредна среща с милиардера преди Коледа.

Законите за цифровия пазар и Twitter услуги " обезпечават мощни принадлежности против разпространяването на неистини и ненавист. Twitter трябва да се преценява с тези критерии, в случай че желае да продължи да оперира на европейския пазар ", сподели още той.

Собственикът на компанията е поел и ангажимент да отстрани терористичното и екстремистко наличие. Макрон написа в Twitter , че двамата са разискали самодейността, наречена " Крайстчърч Кол ", като Мъск е удостоверил, че ще взе участие в нея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР